"Nerodnost" na BBC-ju

VIDEO: Uslužbenec med poročili gledal "gole prsi"

R.T.
9. 8. 2017, 16.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 17.00
Deli članek:

Britanska televizijska hiša je svojim gledalcem v ponedeljek postregla s precej pikantnimi športnimi poročili. Pred kamero sicer ni slekla novinarka, bolj zanimivo je bilo dogajanje v ozadju.

Youtube

Gledalce britanske televizijske hiše BBC, ki so v ponedeljek spremljali poročila ob desetih, je med poročanjem o kriketu, britanskem narodnem ponosu, pozdravil par golih prsi.

Ko je bila večina osredotočena na športno novinarko Sophie Raworth in uspeh njihove državne reprezentance, ki je tisti dan premagala Južno Afriko, so tisti bolj ostrega vida pozornost preusmerili na dogajanje za njenim hrbtom. Tam je zaenkrat še neimenovani ali celo neznani uslužbenec s slušalkami v ušesih in zleknjen na stolu na ekranu mirno gledal »goloto«. Čeprav so ga mnogi ogorčeni gledalci nemudoma obtožili gledanja pornografije in čeprav je videti, da je bil »na sporedu« vsaj erotični ples, je v resnici najverjetneje gledal običajen film ali pa televizijsko serijo. Vsekakor pa zaradi incidenta znova zardeva vodstvo televizijske hiše.