Zanimivosti

Pozor, ljubitelji hroščev!

Oglasno sporočilo
7. 8. 2017, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Najstarejši in največji VW klub v Sloveniji vabi na 26. srečanje »Let's Bug Together« od 12. do 20. avgusta 2017. Vsi ljubitelji hroščev, dobimo se na letališču Lesce!

Lesce bodo ponovno pokale po šivih, saj so se v zadnjih dneh poleg že najavljenih posadk iz Srbije, Črne Gore, Avstrije, Češke, Slovaške, Hrvaške in Madžarske najavile in tudi potrdile udeležbo ekipe iz Italije ter kar sedem ekip iz Poljske. Vsi ljubitelji hroščev ne zamudite mednarodnega srečanje v Lescah – živahno bo in zabavno!

Vreme kaže odlično

Hrošč klub Slovenija je ponovno dokazal, da so največji. Obeta se nam cel teden aktivnih počitnic, sončno vreme, ponovno dobra muzika, ponovno polpenzioni na srečanju, pred uradnim začetkom ponovno vsak dan animacije, ponovno zipline v Planici, organizirano kopanje v Bohinju, maškarada v soboto in še bi lahko naštevali.

Kot vsako leto želijo tudi letos ponuditi nek presežek in letos jim bo to uspelo tudi na področju srečelova. Srečelov  bo potekal od četrtka do sobote zvečer, ko se okoli 22. ure odvija glavno žrebanje. Glavna nagrada bo »poseben hladilnik Gorenje VW« in še kar nekaj drugih zelo lepih dobitkov bo na voljo, čeprav bo cena srečke ostala enaka, kot je vsa leta, torej 2,5 EUR. Poleg že omenjene glavne nagrade na srečelovu - hladilnik Gorenje VW v vrednosti 1.200 EUR, so organizatorji zagotovili še nekaj, kar bo dvignilo višino letvice voznega parka na letošnjem meetingu ponovno na zelo visok nivo. Potrjena je udeležbe vozila KDF letnik 1943! 

Pestro dogajanje

Tisti, ki boste prišli v Lesce za cel teden, boste kar precej zaposleni, tako, da bo bolj malo časa za brezdelje. Kot je razvidno iz programa srečanja, bomo že takoj v nedeljo odšli na poletno sankanje, v ponedeljek si bomo privoščili kopanje v Bohinjskem jezeru, v torek si bomo ogledali zelo zanimiv kraj Tržič, potem sledi v sredo po mnenju mnogih najboljši dogodek, in sicer zipline na planiški velikanki, no, v četrtek pa bo vendarle čas tudi za kak kozarček piva. Potem pa sledi v petek ogled letališča Brnik z možnostjo dirkanja z go-karti ter v soboto paradna vožnja oziroma bolje povedano izlet na Jesenice ter ogled izredno zanimive muzejske zbirke železarstva v muzeju Stara Sava. V soboto 19. avgusta bo po paradni vožnji ob 13. uri organiziran srečelov, ob 16. uri pridejo na vrsto različne družabne igre in ocenjevanje vozil, sledi večerja in licitacija ob 19 uri. Še posebej zabavno bo zvečer, saj se ob 20. uri začne zabava v maskah in glasbo v živo.

Lačni ne boste

Poleg že standardnih pleskavic, hotdoga in ocvrtega krompirčka bodo letos obogatili kulinarično ponudbo še s toplimi sendviči in palačinkami. Za večerjo boste kot vedno doslej imeli na voljo dva različna menija, zjutraj pa vas bodo zagotovo navdušili bogati samopostrežni zajtrki.

Več informacij najdete TUKAJ.