Zanimivosti

Sanjska energija v Qlandii Kamnik!

Oglasno sporočilo
31. 7. 2017, 10.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Zadnji QL žur v juliju je s svojimi srčnimi melodijami razvnel šarmer Isaac Palma iz oddaje Slovenija ima talent. V družbi Mance Špik sta zapela njun vrhunski duet, s katerim sta požela pravi uspeh.

Ob romantičnih ritmih so se obiskovalci lahko okrepčali s hladnimi napitki in si oddahnili na aktualovih poletnih ležalnikih. Prvih 200, ki je opravilo nakup nad 7 evrov, je lahko okušalo nore okuse qlinarike, saj je za gurmansko poslastico poskrbel MihaChef iz oddaje MasterChef Slovenija v družbi QL ambasadorja kulinarike Elvisa Kudića. Tokrat je bila QL poslastica QL račka – račji prsni file z zelišči postrežen s hruškovim chutneyem, vijolično čebulico v jabolčnem kisu ter popečenim koromačem s pomarančnim sokom.

MihaChef v družbi QL ambasadorja kulinarike Elvisa Kudića.

Obisk je pokal po šivih

Z izpolnjenim QL kuponom so ljudje sodelovali v nagradni igri, v kateri so zadeli številne QL nagrade – blokce, vrečke za večkratno uporabo, košare za v trgovino, brezplačna striženja in številne druge praktične nagrade. V Aktualovemu kotičku so pripravili različne revije in veliko križank. Poln energije je bil tudi Iggy, ki je dogodek povezoval skupaj z Aktualovko Tanjo Seme. Za še večji žur pa so poskrbeli maskota Aktualko in mični mornarki!

Prireditev sta povezovala Iggy in Tanja Seme.

Za konec so se lahko oboževalci Mance Špik in Isaaca Palme skupaj z glasbenikoma še fotografirali! Oboževalke pa so se razveselile tudi simpatičnega Elvisa Kudića, ki je poleg Isaaca ogrel marsikatero žensko srce! Nedelja je minila v znamenju veselja in zabave, saj je Manca Špik podelila preko 60 podpisanih zgoščenk, Isaac Palma pa podpisane plakate.

Manca Špik je podpisala več kot 60 zgoščenk!

Zaključil se je še en QL dogodek, tokrat obarvan qlinarično, žurersko in romantično šarmersko!

Isaac Palma in Tanja Seme na Aktualovih ležalnikih.