Vrata v drugo dimenzijo

VIDEO: Nezemljani? Skrivnostni črni obroči na nebu burijo duhove

R.T.
13. 7. 2017, 17.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Lovcem na Nezemljane po vsem svetu so se ponovno naježile dlake, saj se je na britanskem nebu znova pojavil skrivnosten črni obroč.

Profimedia
Je možno, da za obročem stoji "vojska"?

O tem nenavadnem pojavu, ki sive lase povzroča tudi strokovnjakom, poroča vse več ljudi po svetu, navdušenci nad vsem nezemeljskim in čudnim pa že čivkajo, da gre za Nezemljane. Še več, nekateri trdijo, da gre za vrata v drugo dimenzijo. Ti se opirajo tudi na dejstvo, da črnih obročev ne znajo pojasniti niti meteorologi.

Profimedia
Birkenshaw

Skrivnosten črni obroč, ki spominja na ogromen obroč dima, so nazadnje opazili v nedeljo nad britanskim mestom Birkenshaw, pri čemer so lokalni gasilci poudarili, da na tem območju takrat niso zaznali nobenega požara.

Pojav je med vožnjo posnela 22-letna Kimberly Robinson, ki je dejala, da še nikoli ni videla česa podobnega. Meteorološki urad je sicer zatrdil, da ni šlo za naravni pojav.

Se je pa do morebitne rešitve te zagonetke dokopal britanski časnik Express, ki trdi, da je dotični obroč posledica uprizoritve bitke iz druge svetovne vojne, ki so jo to nedeljo izvedli v bližini mesta. Da gre zgolj za posledico pirotehnike, je potrdila sama organizatorka uprizoritve Sarah Clarke.

Profimedia
Birkenshaw

To »navidezno« vojskovanje pa ne more pojasniti podobnih pojavov po svetu. Črn obroč so denimo aprila opazili nad ruskim mestom Novosibirsk, leta 2016 pa se je pojavil na nebu na Kalifornijo.