Zanimivosti

Preroki smo lahko sami

snč
16. 7. 2017, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Vsak človek je kdaj želel pokukati za skrivnostne tančice preroštva. Mnogi so tisočletja menili, da so ta znanja rezervirana samo za določene, vendar to ne drži.

Profimedia
Kukanje v lastno 'usodo' je pač vsajeno v človekovo naravo.

Vsak ima preroške moči in vsak jih lahko uporablja. Zato je zdaj čas, da tudi vi pogledate na svet malce drugače in se naučite prepoznati nevidne zapise, ki vam bodo razkrili, kaj vse je zapisano v vaši življenjski poti.

KAJ JE PREROŠTVO?

Mnogi mislijo, da je preroštvo napovedovanje prihodnosti. Vendar to ni povsem res. Kajti prihodnost pravzaprav ne obstaja. In tudi ne nekaj takega, kot je usoda. Ljudje ne živimo življenj, ki bi bila vnaprej določena. To ne bi imelo nobenega smisla. Zato je Vesolje narejeno tako, da se naše »usode« pišejo sproti. Spreminjamo jih z vsako besedo, z vsakim dejanjem. Torej, če preroštvo ne odkriva vnaprej zapisanih usod, kaj potem preroštvo sploh je? Pravo preroštvo je seganje do tistih informacij naše duše, s katerimi lahko kar najbolj vplivamo na trenutno situacijo in tako poskrbimo za najboljši izid. Preroštvo je šepet, prek katerega vam vaša duša in seveda tudi vaši vodniki in angeli razkrivajo, kateri koraki so najugodnejši za vas. In verjetno vas zanima, kako doseči te informacije.

Poznamo dve vrsti znakov, kajti obstajata dve resničnosti. Prvi so zunanji znaki in prihajajo iz vaše okolice (zunanja resničnost), ki se jim bomo posvetili tokrat, drugi, notranji znaki prihajajo iz vaše notranjosti (notranja resničnost).

UPORABA ZUNANJIH PREROŠKIH ZNAKOV

Svet, v katerem živimo, je pravzaprav neskončen preplet energij, s katerimi se ukvarjajo vsi možni angeli, vodniki ... Mnogi mislijo, da je kamen samo kamen, da je ptič samo ptič in da je nekdo v vašem življenju zgolj po naključju. Ja, na prvi pogled se res zdi tako, a ko se pogledamo globlje, ko poskušamo razbrati njegovo sporočilo, vidimo, da se za prvim vtisom skrivajo informacije. Tiste skrite preroške informacije, ki jih iščemo. Začnite gledati na svet drugače. Začnite se spraševati, kakšen je smisel stvari, ljudi, predmetov, ki gradijo vaše življenje. Poglejte izza očitnega. Začnite povezovati stvari med seboj, se spraševati, kakšen je njihov namen, zakaj so vam prekrižale pot ravno zdaj ... Veste, vsaka stvar v vašem življenju je tam z namenom, vendar pa s klasičnim zemeljskim razmišljanjem večino teh namenov ne moremo razbrati. Poglejte drugače in postavljajte vprašanja preroško.

VAJA

Zjutraj si zastavite vprašanje, ki ima odgovor, pomemben za vas. Zaprite oči, začutite to vprašanje v sebi in ga miselno pošljite v Vesolje. Zdaj je vaša naloga naslednja: čez dan pozorno opazujte svet okoli sebe. Opazujte, kateri ljudje so vas poklicali, katere živali ste srečali, bodite pozorni na številke, napise, znake, pesmi, ki se vrtijo na radiu, na sporočila na televiziji ... Kajti Vesolje vam bo nekako posredovalo odgovor na vaše vprašanje. Ali ga boste prepoznali, je odvisno od vas. Torej, izostrite vsa čutila.

Če boste osredotočeni, boste vedno prepoznali tisti pravi znak, namenjen vam. Mogoče bo to ptič, ki bo pristal na sosednji mizi na terasi lokala, kjer boste ravno pili kavo, in ki vam bo sporočil, da je čas, da razprete krila in se prenehate obotavljati. Mogoče bo to pesem na radiu, ki vam bo sporočila, da je oseba, o kateri ste se spraševali, vredna zaupanja. Iskanje preroških znakov je lahko ena največjih pustolovščin, kar se jih boste lotili v svojem življenju.

Uživajte!