Zanimivosti

Z aplikacijo SPAR plus boste nakup opravili hitreje

Oglasno sporočilo
13. 7. 2017, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Slovenci smo znani po tem, da kupujemo preudarno. Pred nakupi preverimo ponudbo v akciji, si napišemo seznam in se z njim odpravimo v trgovino, a kljub vsemu se je vsakomur izmed nas že zgodilo, da je doma ugotovil, da je nekaj pozabil kupiti.

V SPAR Slovenija so se odločili, da nam nakupovanje olajšajo z aplikacijo, s katero nam bodo vse Sparove ugodnosti vedno pri roki.

Aplikacija SPAR plus je brezplačna in nepogrešljiva za vse, ki z nakupovanjem nočejo izgubljati dragocenega časa. Na voljo je za pametne telefone z operacijskim sistemom iOS (iPhone) in Android.

Sestavite svoj nakupovali listek

Včasih niti nakupovalni listek ni zagotovilo za to, da se iz trgovine ne bomo vrnili z vsem drugim, kot s stvarmi, ki smo jih zapisali na svoj seznam. Česar ne zmore seznam na listu papirja, zmore seznam v Sparovi mobilni aplikaciji, ki nas opomni, po kaj smo prišli. V aplikaciji lahko ustvarimo nakupovalne sezname, uporabimo predloge za sestavo seznama, vse to pa lahko na preprost način tudi spreminjamo. Da se glede nakupovanja lažje uskladimo s prijatelji in družino, lahko svoje sezname z njimi tudi delimo.

E-kartica ugodnosti SPAR plus

Vse ugodnosti klasične kartice so z aplikacijo na voljo z eno samo potezo. Ko na aplikaciji ustvarimo svoj profil, pa se na njej beležijo tudi vsi podatki o skupno pridobljenem popustu in dobroimetju v celotnem letu.

Prelistajte virtualni letak

V Sparovi aplikaciji se nahajajo tudi aktualni letaki in posamezne promocije, ki nam nakupovanje še olajšajo. Izdelke iz letaka lahko sproti dodajamo na svoj nakupovalni seznam kar med virtualnim listanjem.

Ne pozabite unovčiti kupona

Čeprav se na nakup lahko pripravimo, se včasih zgodi, da pozabimo, do kdaj kakšna akcija velja. V aplikaciji si preprosto nastavimo opomnik, s katerim ne bomo nikdar pozabili unovčiti kupona ugodnosti, izkoristiti popusta na promocijo z letaka ali nakupiti stvari z nakupovalnega listka.

Kjerkoli ste, poiščite najbližji SPAR

S pomočjo iskalnika trgovin in restavracij lahko hitro ter enostavno poiščemo tudi informacije o odpiralnih časih in lokacijah vseh poslovalnic SPAR po Sloveniji. Aplikacija pa nas lahko do želene poslovalnice pripelje tudi z navigacijo.

Več informacij na: www.spar.si/sparplusapp