Zanimivosti

Qlandija Kamnik: žur dober, koncert odličen!

Oglasno sporočilo
11. 7. 2017, 10.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Včeraj je v Qlandiji Kamnik najbolj vroči slovenski POP duo BQL popolnoma razgrel navdušeno občinstvo!

Najbolj vroči slovenski POP duo BQL in oboževalki!

Garažna hiša je bila nabito polna, saj so oboževalke in oboževalci dua BQL na koncert čakali že uro prej! In niso bili razočarani, saj sta bila fanta odlična in polna energije. 

Poln energije pa je bil tudi vedno živahni Iggy, ki je dogodek povezoval. Dogajalo se je namreč veliko zanimivega, za še večji žur pa so poskrbeli Aktualko in mični mornarki

Dogodek je povezoval energični Iggy!

Vsi oboževalci so se lahko po koncertu fotografirali z vedno nasmejanima fantoma in dobili čisto pravi originalno podpisani spominek BQL! Vse, kar so morali storiti, je, da so zbrali račune v skupni vrednosti nad sedem evrov, poiskali hosteso, ki jih je žigosala in tako sodelovali v žrebu za super nagrade!

QL kupon jim je prinesel ekskluzivni popust za nakup izdelkov v BQL cornerju (podpisana BQL torba, majčka, kapa, giga plakat, svinčnik ali obesek). Z oddajo izpolnjenega QL kupona v boben pa so sodelovali v nagradni igri, v kateri so jih lahko z enim od QL BQL izdelkov tudi nagradili!

Aktualov kotiček z nagradami!

Ob vročih ritmih smo si lahko privoščili tudi več kot 300 brezplačnih osvežitev s QL napitkom! Prazna in podpisana pločevinka se je enostavno vrgla v veliko Qlandia škatlo. Potem so nagrade žrebali tako, da so žrebali pločevinko, na kateri je moralo biti zapisano ime in priimek.

Več kot 300 brezplačnih QL napitkov.

Priročne nagrade iz Qulandie so popestrile še nagrade radia Aktual. Aktualove QL poletne nagrade - velika Aktualova brisača za na plažo, sončna očala, copati in kapice so zarisale veliko srečnih nasmehov na obrazu.

Bodi QL in se pridruži naslednjemu poletnemu QL žuru v Qlandiji Kamnik, 20. julija od 18. ure naprej! Z nami bodo Poskočni muzikantje!