Horoskop in taktike osvajanja

Za vroče poletje: Kako zapeljati osebe različnih nebesnih znamenj

R.T.
7. 7. 2017, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Da bi uspešno pritegnili partnerja ali simpatijo, morate vedeti kakšni so njegovi interesi, želje in ambicije. A tudi horoskop vam je lahko v pomoč.

Profimedia
Osebe, rojene v zemeljskih znamenjih je najtežje osvajati.

Osebe ognjenih znamenj so zelo strastne in se hitro odzivajo na zapeljevanje. Obožujejo pogumne in izzivalne ženske, oziroma takšne, ki ne oklevajo pokazati, kaj si želijo. Osebe, rojene v zemeljskih znamenjih je najtežje osvajati. Po naravi so počasni, previdni in če se kdo boji zavrnitve v ljubezni, potem so to oni. Zato jih je treba osvajati in zapeljevati zelo strpno. Osebe zračnih znamenj se zelo rade zaljubljajo. So družabni, zabavni in obožujejo flirtanje in zapeljevanje. Lahko jih zapeljete. Če ste le dovolj igrivi, zanimivi, komunikativni, sproščeni in neobremenjeni. Osebe vodnih znamenj pa so romantiki in zelo občutljive duše. Pogosto os introvertirane in prikrivajo svoja čustva, tako da do zadnjega trenutka ne morete vedeti, ali vam bodo čustva vzajemno vračali.

OVEN- zahteva vznemirljivost, akcijo in iskrenost

Pokažite mu, da imate radi izzive in vznemirjenja. Osvojila ga bo samozavest in neposreden nastop. Približajte se mu, bodite iskreni, povejte mu, kakšne misli vam rojijo po glavi. Seveda to nikakor ne pomeni, da morate povsem razkriti svoja čustva. Igrajte igro toplo-hladno. Oven je lovec in pritegnila ga bo vaša nedostopnost in neukrotljivost. Prilagodite se njegovim egocentričnim stališčem in zahtevam, in če vam bo uspelo najti zlato sredino, boste dobili ključ do njegove duše.

Idealen partner:Osebe v znamenju Dvojčka so hitre, dinamične in prilagodljive, zato so zveze z njimi med najboljšimi.

Koga se je bolje izogibati:Rak vas lahko pritegne, vendar se ga je bolje izogibati, saj nimata ničesar skupnega.

BIK – hedonist, ki ljubi umetnost

Je hedonist, ki ne zdrži brez udobja, topline doma in materialne varnosti. Če opazi, da ste družinski tip, ne bo ostal ravnodušen, in ker je velik gurman, mu pogosteje omenjajte svoje kulinarične sposobnosti. Hitro bi ga lahko zamikalo, da bi z vami eksperimentiral v kuhinji. Vedite, da ste našli osebo s konservativnim svetovnim nazorom, ki ji materialna varnost pomeni več od ljubezni. Bik prezira plenilce. Z njim morate biti potrpežljivi, mu pokazati, da vam je všeč in mu pustiti, da bo sam naredil prvi korak. Pogovor začnite kar na splošno temo slik, knjig in umetnosti, saj ima rad vse, kar je lepo.

Idealen parter: Čutni Rak je za vas najbolj idealen partner, izvrstno se boste razumeli tudi z Devicami. Sredi julija bo na vas naredila močan vtis neka Riba, odnos z njo pa boste konzumirali avgusta.

Koga se izogibati: Med Škorpijonom in vami obstaja neka skrivna vez, a ker se oba nagibata k prevladi v odnosu, vas bo neprekinjen boj izčrpal.

Profimedia
Osebe ognjenih znamenj so zelo strastne in se hitro odzivajo na zapeljevanje.

DVOJČKA - duhovito komentirajo družbena dogajanja

Smeh in zabaven pogovor sta za vsakega Dvojčka močan afrodiziak. Če ga znate vznemiriti in pritegniti z besedami, ste že opravili polovico dela. Pripovedujte mu trače, ki ste jih slišali, vice in šalite se ne svoj račun. Pogovarjajte se celo noč, bodite družbeno in politično angažirani, energični in komunikativni. Moški Dvojček ima rad duhovite, provokativne, po videzu vitke in ženske, ki so veliko mlajše od njega. Ženska Dvojček se ogreva nad možgani moškega. Potrudite se metafore, primerjave, citate iz filmov in romanov spretno vključiti v temo pogovora.

Idealen parter: Izmed vseh kombinacij je najboljša in najbolj pogosta tista z Ovnom, in tako bo tudi letos. Konec julija in v avgustu imajo veliko možnosti tudi temperamentni Levi ter očarljive in ljubeznive Tehtnice.

Koga se izogibati: Device vas sicer intelektualno privlačijo, toda seksualno prav nič, zato se jih izogibajte. Prav tako tudi sanjavih Rib.

RAK – čustveni tip, ki zahteva dolgotrajno dvorjenje

Do Raka morate biti zelo pozorni, nežni in skrbni. Lahko se z njim zapletete tudi v intimen pogovor, z njim lahko delite nekatere izkušnje iz otroštva. Rak vam bo začel verjeti, vendar to še ne pomeni, da bo tudi sam počasi prilezel iz notranjosti svojega varovalnega oklepa. Njegov romantični značaj v veliki meri še vedno živi v viktorijanski dobi in to čustveno bitje sanja o dolgotrajnem dvorjenju, ki pri obeh vpletenih poraja zaljubljenost. V pogovoru z njim pogosto uporabljajte besed kot so ljubezen, varnost, čustvo, družina, otroci …

Idealen parter: Bik je krepak, zaupljiv in polten partner, ki vam bo ponudil vse, kar pričakujete od druge strani. Erotični in dominantni Škorpijon vas bo obsedel, in z njim lahko vstopite v vročo jesen.

Koga se izogibati: Tehtnica ne zdrži brez partnerja in romantike, vendar je neodločna in omahljiva, zato na njo nikar ne računajte. Kozorog vam nudi materialno varnost, pri čustvih pa boste z njim precej zadržani.

arhiv Svet24
Osebe zračnih znamenj se zelo rade zaljubljajo.

LEV - ceni skrb za izgled in zahteva komplimente

Laskanje in komplimenti vam bodo omogočili doseganje čudežnih rezultatov. Niti malo ne bodo podvomili v resničnost in iskrenost vaših komplimentov. Potrebuje veliko pozornosti in pohval. Užival bo, če se smejete njegovim šalam. Neizmerno uživa v zmagi, poraz in zavrnitev pa hudo prizadeneta njegov ego. Prikažite se mu kot poslovno uspešni, samostojni in materialno preskrbljeni. Če se boste uspešno prebili do njegove ranljive plati, ki je nikomur ne odkriva, boste verjetno našli tudi pot do njegovega srca.

Idealen parter: Za moškega Leva je to poletje najbolj zaželena partnerka Tehtnica. Njen brezkompromisen izgled in stil ga bosta pritegnila na prvi pogled. Močni in dominantni Ovni in Kozorogi pa bod pravi izziv za Levinje.

Koga se izogibati: Zveza z Vodnarjem bo burna vendar kratka. Vi se nagibate k prevladi, on k svobodi, oba pa sta trmasta in neprilagodljiva, zato bo bolje, da ostaneta le prijatelja. Enako velja tudi za čutne Bike.

DEVICA – največ ji pomenijo skrbnost, posel in zdravje

Preobrazite se v pedantno, stvarno, varčno in poslovno osebo. Napeljite jo v pogovor o poslu ali zdravju, to je zanjo neizčrpna tema. Tudi pogovor o priljubljenem pisatelju, zadnjem filmu ali gledališki predstavi, ki si jo ogledala, bo obrodilo rezultate. Poslušajte jo pozorno in zaskrbljeno, ko vam pripoveduje o svojih problemih. Ko bo dojela, da je sprejemate takšno kot je, z vsemi njenimi pomanjkljivostmi, ste z zapeljevanjem že pri koncu.

Idealen parter: Ribe vas bodo močno privlačile julija, vendar se boste oddaljili zaradi različnih prioritet. Avgusta vas bodo planeti znova vrnili v njihovo naročje. Raki vas bodo osvojili, še preden se boste zavedli.

Koga se izogibati: Intelektualno vas privlačijo Dvojčki, vendar medtem ko vi analizirate, bodo oni že izgubili zanimanje. Ne pričakujte preveč od Strelcev.

TEHTNICA se ne more upreti lepoti in vedno popusti šarmu

Slabost moških v znamenju Tehtnice je lepota, vendar to ne bo zadostovalo, da bi ga obdržali. V njem morate vzbuditi tudi intelektualno zanimanje. Izrazite svoja stališča o pomembnih temah, povprašajte ga o njegovih. Na prvi zmenek pridite čimbolj urejeni in odišavljeni. Ona ima rada “fine manire”, ljubeznivost, ob šarmu se razkrije njena prava šibkost. ŽenskaTehtnica rada flirta. Izzivajte jo, pošiljajte ji provokativna SMS sporočila, vendar je ne silite k odločitvi. Za odločitev potrebuje čas, zato nikar ne obupajte.

Idealen parter: Lev vam bo izpolnjeval želje in bo njem se boste počutili kot kraljica, ampak nikar ne flirtajte pred njim. Strelci in Vodnarji so tudi dobra izbira, ob njih pa boste imeli tudi več svobode.

Koga se izogibati: Raki so, tako kot vi, odvisni od ljubezni, ampak vam je družabno življenje veliko bolje pomembno od družinskega, kar ga bo na koncu prizadelo. Zveza s Škorpijonom bo burna in turbulentna.

Profimedia
Osebe vodnih znamenj pa so romantiki in zelo občutljive duše.

ŠKORPIJON – zagrizel bo, če bo začutil, da niste ravno lahek plen

Rad ima vznemirjenja in izzive. Dlje ko vas osvaja, tem bolj se bo ogrel za vas. Če ste mu všeč, se bo obsesivno navezal na vas. Če hočete postati njegova obsesija, bodite seksi! Pokažite, da ste močni, da z vami ne more manipulirati. Provocirajte ga z zdravim humorjem. Možna sta dva izida vajinega spoznavanja. Prvi je, da bosta postala neločljiva, drugi pa, da se bo nenapovedano oddaljil in v vašem življenju zapustil popoln kaos.

Idealen parter: Z Rakom se sicer izvrstno ujemata in dopolnjujeta, zato bo za vas to poletje najboljša izbira. Zelo kakovostno zvezo lahko ustvarite tudi s pripadniki Kozoroga in senzibilnimi in mističnimi Ribami.

Koga se izogibati: S hedonističnim Bikom se bosta odlično ujemala v seksu, a ker sta oba trmasta, se bo hitro vse spremenilo v boj.

STRELEC – pada na ljudi odprtega duha in pustolovščine

Če vam srce bije hitreje v bližini Strelca, morate vedeti, da nikakor ne smete ogroziti njegove svete svobode. Njegova šibka točka je ljubezen do pustolovščin. Je nemirnega duha in težko se umiri v resnejši zvezi, še posebno, dokler je mlad. Ne govorite mu o zvezi, temveč o uživanju v dvoje. Pustite ga, naj on vodi igro, potem pa ga presenetite s kakšnim svobodomislenim komentarjem. Podarite, da obožujete potovanja in eksotične dežele, da bi šli radi na safari ali vozili raly.

Idealen parter: Uran prehaja hišo ljubezenskih zvez, zato vas bodo fascinirali Vodnarji. Ob njih se boste počutili posebno ugodno in svobodni. Z Ovnom ali Levom boste uživali v seksu, vendar vas bo omejevala njihova nagnjenost k prevladi.

Koga se izogibati: Odlično boste sodelovali z racionalno Devico, vendar ji dajte vedeti, da more pričakovati kaj več, saj med vama ni seksualne napetosti. Enako velja tudi za Ribe.

KOZOROG – sprejel vas bo, če iščete resno zvezo

Moški Kozorog je zelo previden, ne podaja se v tveganja in igra na gotovost. Če mu pokažete, da se lahko na vas opre, da ste resni, ambiciozni in samostojni, ste že na pol poti do uspeha. Ženska Kozorog ni dovzetna niti za darila niti za komplimente. Njeno zanimanje boste vzbudili s besedami – rad bi te bolje spoznal. Če niste prepričani sami vase in samozavestni, je bolje, da takoj odnehate.

Idealen parter: Erotični Škorpijon bo odkril vaš seksualni potencial in v vas prebudil ambicije. Tehtnicam se enostavno ne boste mogli upreti, usklajen odnos pa boste lahko uresničili tudi s pripadniki Rib ali Devic.

Koga se izogibati: Rak vas bo osvojil s svojim videzom in senzualnostjo, ob pamet pa vas bo spravila njegova potreba po stalnem dokazovanju ljubezni in izražanjem čustev. Ognjenih Ovnov se izogibajte v velikem loku.

VODNAR - išče iskrenost, enostavnost in izvirnost

Če se odločite, da se mu boste približali in z njim začeli prijateljski pogovor, boste s tem povečali svoje možnosti uspeha. Bodite iskreni, enostavni in ne pretvarjajte se. Ko se vodnar zaljubi, vam bo ljubezen izpovedal na javnem mestu ali pa bo napravil kakšno drugo norost, zaradi katere boste dobesedno zajokali od sreče. Rad ima svobodo in išče izvirno ter neodvisno partnerko, ki ga ne bo dušila s trivialnostmi in ljubosumjem.

Idealen parter: Strelec vas bo prevzel, a vam bo pustil dovolj svobode. Ne boste imuni niti na šarm Tehtnice, glede na to, da vaš vladar prehaja Ovna, bo v vaš ožji izbor prišel tudi ta znak.

Koga se izogibati: Rak vas bo privlačil s svojim videzom in senzibilnostjo, ampak težko boste prenašali tolikšno količino čustvenosti in posesivnosti. Preveč sta si različna, da bi bila zveza lahko trajna.

RIBI – potopite se z njo v svet mistike in romantike

Riba išče požrtvovalnega in romantičnega partnerja, nekoga, s komer si bo delila nežnosti in se z njim dolgo v noč pogovarjala. Preveč je občutljiva, zato morate vi biti zmerni, stabilni in praktični glede vseh vprašanj, ki nastopajo na začetku vašega dvorjenja. Ob tem ne pozabite na romantiko! Skrb za zdravje je ena od njenih bolj pogostih tem. Rada ima morje, pa tudi mistiko in religijo.

Idealen parter: Rak bo vaš najbolj zaželeni partner, osvojil vas bo še preden se boste zavedli. Bik vam bo ponudil stabilnost, dober seks in materialno varnost. Fatalen partner v vseh pogledih pa je Škorpijon.

Koga se izogibati: Strelec je spremenljiv in nestabilen, prav kakor vi sami, vendar je veliko močnejši od vas, zato vas bo tlačil in prevladoval. Z Dvojčki se boste odlično ujeli, intelektualno.