Zanimivosti

VIDEO: Aktualovci in Ave grill mobil razgreli Velenje!

N.R.
15. 5. 2017, 13.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Aktualovci so se preteklo soboto z Ave grill mobilom ustavili v Škalah pri Velenju ter s seboj pripeljali čisto vse...

Radio Aktual

...žar, okusne Ave grill dobrote, ohlajeno pijačo, žar priloge, glasbo, balone, majice, predpasnike ter kar je najpomembneje…dobro voljo.

Riharda Špitala, ki ga prijatelji in domači kličejo kar Riki, so presenetili ob praznovanju njegovega rojstnega dne. Riki je namreč srečni izžrebanec akcije Ave grill mobil, na katero se je prijavil kar sam.

»Roštilj plac« je bil popoln in kot nalašč za nepredvidljivo majsko vreme. Aktualova voditelja Tanja Seme in Matej Kirn Starič ter maskota Aktualko so poskrbeli za veselo vzdušje, lanska tekmovalka kuharskega šova Masterchef, Kamala Katerina Gjorgjievska pa za lačne želodčke. Družba je bila odlična in roštilj z Ave grill mobilom nepozaben!

Vednar NI ŠE KONEC!!! Aktualovci lahko pridejo tudi k vam!

Prijavite se na super mobilni roštilj Ave grill mobil tudi VI.

Kako?

Na Aktualovem Facebook profilu lahko v kratkem videu preverite, kako dobro so se v soboto imeli v Velenju, pod objavo pa tudi vi nujno prilepite fotografijo vaše najljubše roštilj lokacije ter pripišite koliko številčna družba boste v soboto.

Izmed vseh prijavljenih bodo tudi ta denen izbrali nekoga, h kateremu se bodo Aktualovci pripeljali z Ave grill mobilom in poskrbeli, da bo vaša roštilj zabava nepozabna že to soboto 20. maja.

Ste pripravljeni?  Aktualovci z Ave grill mobilom že komaj čakajo! =)

Splošni pogoji