Zanimivosti

Bodite modna ikona roštiljade!

A.G.
15. 5. 2017, 10.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Prihaja prvi Aktualov pozdrav poletju. In ne samo to! Isti dan se bomo zabavali tudi na največji roštiljadi v Sloveniji. Zato pozor!

Banana Republic

Prava modna osveščenka/ec mora že sedaj vedeti, v čem bo blestel/a! Pomladni modni trendi ponujajo pestre različice stilov, zato bo prav vsak izmed vas zagotovo našel kaj zase. Imejte v mislih le eno: čas je za zabavo, čas je za nekaj norega, nekaj neverjetno vznemirjivega, čas je za najboljšo glasbo, ples, roštiljado in druženje. Zato oblecite nekaj TOP vpadljivega, nekaj bleščečega in odbitega! 

Ne pozabite na modne dodatke. Čez dan so obvezna sončna očala in klobuk ali slamnik. Mini torbica bo najprimernejša z dolgim trakom čez rame. Priporočamo čevlje z nižjo peto oziroma športno obuvalo, saj bo dan dolg, večer pa zelo živahen. Izberite obleko krojeno v »A kroju«, ki je v zgornjem delu zapeljivo oprijeta, v spodnjem delu pa se razširi v krilo različnih dolžin, saj tvam prav takšen kroj nudi veliko zračnosti, ki jo potrebujete v vročih pomladnih dneh. Tkanine vaše nove pomladne obleke naj bodo naravne, lahkotne in predvsem zračne.

Diesel

Izberite kvalitetne materijale, v katerih bo vaše telo lahkotno dihalo. Viskoza in svila za elegantnejši videz, bombaž in lan za bolj casual varianto. Belo modro kombinacijo popestrite z roza in kombinirajte srčke, kroge ali druge geometrijske like. Ne pozabite na modne dodatke, ki so ključ do uspešnega videza.

New Yorker

V garderobni omari ne smejo manjkati srebrne balerinke na špico s srebrnim paščkom čez prste. Klasične balerinke so namreč zamenjali privlačni čevlji brez pete na špico, kar razveseljuje vse dame z ozkimi stopali. Kombinacija športne funkcionalnosti in ženske elegance je z njimi popolnoma zagotovljena.

Tommy Hilfiger

Bodite kot top model Gigi Hadid in se prepustite udobni obutvi! Detajli so tista prava pika na i, na katero morate biti pri nakupu pozoren/a. Vedno preverite iz kakšnih materialov so čevlji narejeni, kakšen imajo podplat in ali je peta stabilna med hojo. Natančno poglejte, kako so zašiti šivi, če je čevelj morda poškodovan in predvsem, ali vam je prav.