Mobilna verzija
16:20 20. oktober 2017

All you can eat – čevapčiči!

A.G.
Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

2. junija bo na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani še posebej mamljivo zadišalo po mesnih specialitetah! Med 16. in 20. uro bodo prišli na vrsto tisti še posebej lačni.

profimedia-0033714334

Zabavno bo. Lahko boste tekmovali, kdo najhitreje poje največ čevapčičev. Lahko boste navijali za najpogumnejše jedce in zraven še sami brez mej okušali mesne dobrote. Lahko boste oboje – tekmovali in samo navijali. Čevapčičev bo dovolj za vse! Na največji roštiljadi v Sloveniji AVE Grill ponuja najbolj raznovrstno linijo dobrot, ki slovi po pretanjenem in neponovljivem okusu prave kombinacije začimb.

profimedia-0255841866

Za začetek vam predstavljamo štiri različice. Pa dober tek!

1. Leskovački čevapčiči - pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso za nepozabne mesene užitke. Za pravi »leskovački voz«- postrezite leskovačke dobrote skupaj z ravno prav ohlajeno pijačo!


2. Sarajevski čevapčiči - pravi žar šampijoni, s pomočjo katerih tudi povprečneži zaslovijo kot veliki žar mojstri! Z vrhunsko mleto govedino, obogateno z ravno pravo mero začimb, izpod rok naših kuharjev je Baščaršija le grižljaj stran.


3. Gurmanski čevapčiči - ko se slastni koščki hamburške slanine združijo s prvovrstno mešanico mlete govedine in svinjine, nastane pojedina, ki tudi največjih gurmanov ne bo pustila ravnodušnih. Čevapčiči, s katerimi bo največja roštiljada v Sloveniji postala legendarna.


4. Piščančji čevapčiči - nova receptura vrhunskih piščančjih čevapčičev iz piščančjega (70 odstotkov) in govejega (28 odstotkov) mesa vas bo zagotovo prepričala.

Vaš prispevek