Zanimivosti

All you can eat – čevapčiči!

A.G.
15. 5. 2017, 09.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

2. junija bo na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani še posebej mamljivo zadišalo po mesnih specialitetah! Med 16. in 20. uro bodo prišli na vrsto tisti še posebej lačni.

Zabavno bo. Lahko boste tekmovali, kdo najhitreje poje največ čevapčičev. Lahko boste navijali za najpogumnejše jedce in zraven še sami brez mej okušali mesne dobrote. Lahko boste oboje – tekmovali in samo navijali. Čevapčičev bo dovolj za vse! Na največji roštiljadi v Sloveniji AVE Grill ponuja najbolj raznovrstno linijo dobrot, ki slovi po pretanjenem in neponovljivem okusu prave kombinacije začimb.

Za začetek vam predstavljamo štiri različice. Pa dober tek!

1. Leskovački čevapčiči - pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso za nepozabne mesene užitke. Za pravi »leskovački voz«- postrezite leskovačke dobrote skupaj z ravno prav ohlajeno pijačo!


2. Sarajevski čevapčiči - pravi žar šampijoni, s pomočjo katerih tudi povprečneži zaslovijo kot veliki žar mojstri! Z vrhunsko mleto govedino, obogateno z ravno pravo mero začimb, izpod rok naših kuharjev je Baščaršija le grižljaj stran.


3. Gurmanski čevapčiči - ko se slastni koščki hamburške slanine združijo s prvovrstno mešanico mlete govedine in svinjine, nastane pojedina, ki tudi največjih gurmanov ne bo pustila ravnodušnih. Čevapčiči, s katerimi bo največja roštiljada v Sloveniji postala legendarna.


4. Piščančji čevapčiči - nova receptura vrhunskih piščančjih čevapčičev iz piščančjega (70 odstotkov) in govejega (28 odstotkov) mesa vas bo zagotovo prepričala.