Zanimivosti

Spet prihaja Ave grill mobil!

Alma Glumac
15. 5. 2017, 08.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ekipa radia Aktual za vas še vedno pripravlja nekaj neverjetnega, nekaj zelo posebnega, nekaj čisto odbitega ...

Aktualovca Grega Javornik in Klemen Bunderla kot vidite po Sloveniji še vedno izbirata res neverjetne lokacije za roštilj, saj ni ovir za Ave grill mobil! Kaj pa vi? Imate tudi nore ideje za najbolj »odbit roštilj plac«?

Aktualovci prihajajo k vam, na vaš »roštilj plac« se pripeljejo s pravim Ave grill mobilom, polnim okusnih žar dobrot in ohlajene pijače. S sabo seveda pripeljejo še žar, žar mojstra, dobro voljo, najboljšo glasbo in noro zabavo!

Če ste to soboto zamudili, nič zato! Z Ave grill mobilom vas lahko Aktualovci presenetijo, zažurajo in zažarijo skupaj z vami tudi naslednjo soboto, in sicer 20. maja. Ste pripravljeni?

Prijavite se na super mobilni roštilj Ave grill mobil!

Kako?

Vse do 19. maja imate priložnost, da preko Aktualovega Facebook profila pod objavo sporočite koliko številčna družba ste in pošljete fotografijo vaše lokacije za skupno roštilj fešto.

Namig: Bolj ko bo slika izvirna, več je možnosti, da boste izbrani ravno vi.

Izmed vseh prijavljenih bodo izbrali nekoga, h kateremu se bodo Aktualovci pripeljali z Ave grill mobilom in poskrbeli, da bo vaša roštiljada nepozabna in še dolgo odmevala po sosednjih hišah!

Splošni pogoji