Zanimivosti

Žlahtnost okusa in popolnost uspeha: Terme Maribor – popolno okolje za poslovna srečanja

Oglasno sporočilo
21. 4. 2017, 14.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pomlad in bližina poletnih dni so nemalokrat kot nalašč za organizacijo številnih poslovnih srečanj. Družba Terme Maribor ter hoteli Habakuk, Piramida in Bellevue vam ponujajo popolno okolje za vaša poslovna srečanja in druge poslovne dogodke.

Popolno okolje za vaša poslovna srečanja.

Svoje poslovne dogodke boste v okviru družbe Terme Maribor lahko organizirali na treh lokacijah. Na več kot 1.600 m2 se razteza Kongresni center Habakuk, ki vključuje šest dvoran in sprejme skupno do 830 udeležencev. Poleg dvoran Turner, Prior in Mirik sta za organizacijo srečanja na razpolago še dva predprostora, namenjena raznovrstnim pogostitvam, sprejemom, prireditvam, lahko pa služita tudi kot razstavni prostor. Dodatno je na voljo tudi Diplomatski klub, namenjen diplomatskim srečanjem in tiskovnim konferencam na najvišjem nivoju.

Kristalna dvorana z dovršenim slogom.


Poleg srečanj v hotelu Habakuk, ki se nahaja tik ob vznožju Pohorja, boste popolnost poslovnega turizma v naravi lahko doživeli tudi v hotelu Bellevue. Tam, kjer nam višinski zrak omogoča lažje razmišljanje in delovne sestanke moti le jutranje žvrgolenje ptic vam za potrebe seminarjev, poslovnih srečanj in manjših sestankov v hotelu Bellevue nudimo dve dvorani. Poleg 100 m2 dvoran pa je poslovnim gostom na voljo tudi posebna Kamin soba, primerna za številna družabna srečanja in manjše dogodke.

Iz pohorske narave v srce mesta Maribor

V samem osrčju mesta Maribor se nahaja hotel Piramida, ki vsebuje amfiteater, konferenčno dvorano in sejno sobo. Na skupno več kot 320 m2 vam omogoča sodobno opremljene dvorane, katerih prednost je tudi pestra ponudba mestnih doživetij, lahka dostopnost in tradicija poslovnih storitev.

Za največje užitke pri pitju vina potrebujemo izbran okus in trenutek zase. Zato si vzemite trenutek tudi za nas in dovolite, da vam predstavimo najboljše okolje za poslovna srečanja.


Več informacij na www.termemb.si