NIhalo

Prijatelj, ki svetuje

sn
20. 4. 2017, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V moč nihala lahko verjamete ali ne, vendar obstajajo resnice, ki jih ni mogoče spregledati. Radiestezija ni priznana veja znanosti, vendar so njeni rezultati osupljivi.

Profimedia
Vsakokrat se nihalu za odgovore prijazno in iskreno zahvalite.

Neobičajno in nepredvidljivo nihalo lahko daje odgovore na vsa vprašanja. Odkrijte njegove skrivnosti, naučite se njegove uporabe in vsa vrata v življenju vam bodo odprta.

Zbrali smo najpomembnejša navodila, kako sami ustvarite zvestega in modrega spremljevalca.

Za nihalo lahko uporabite prstan na vrvici, obesek z ogrlice ali pa pravo, prav za ta namen izdelano nihalo. Najprej ga energetsko očistite. Izpirajte ga pod hladno tekočo vodo in pri tem izgovarjajte naslednje čarne besede: »Čistim te in s tem krepim tvojo moč, hvala ti, drago nihalo, za tvojo pomoč.«

Ko nihalo očistite motečih energij in nezaželenih vibracij, se povežete z njim tako, da ga nekaj časa nosite ves čas s seboj in spite z njim pod blazino.

Preprost dogovor

Profimedia

Nasvet
Mojstrica čarnih besed in urokov Marjetka Jeršek pravi, da s čarobno formulo »Čistim te in s tem krepim tvojo moč, hvala ti, drago nihalo, za tvojo pomoč« lahko čistimo tudi kristale in nakit, le da namesto »nihalo« rečemo »kristal« ali »prstan«.

Preden začnete komunicirati z njim, se umirite in sprostite, potem pa ga primite z levo roko, ki jo položite na srčni center, in izrecite prošnjo: »Prosim, da bi bil čist, pošten, odprt, sproščen, iskren in prazen pričakovanj.«

Nato sedite za mizo in se z nihalom dogovorite o načinu odgovorov: »Drago nihalo, kako mi boš odgovorilo, če bo odgovor na zastavljeno vprašanje 'da'?« Nihalo zaniha naprej in nazaj oziroma levo in desno. Včasih se zavrti tudi v krogu. Tedaj si zapomnite smer vrtenja in jo, če želite, zapišite. Za odgovor »ne« postopek ponovite. Zatem začnite spraševati. Nihalo primite v desno roko, levo dlan pa plosko položite na mizo ali drugo trdno podlago, za prizemljitev. Vrvica nihala naj počiva v desni dlani, kjer predstavlja neke vrste anteno. Nihalo naj visi približno za ped pod dlanjo in naj se ne dotika mizne ploskve. Najprej vprašajte, ali lahko radiestezirate tukaj in zdaj. Če je odgovor pritrdilen, spraševanje nadaljujte.

Če se nihalo noče premakniti, pomeni, da še niste zreli za ta odgovor ali da sami podzavestno blokirate pretok energije. Tedaj nehajte spraševati, pospravite nihalo in se tega lotite kdaj drugič, ob primernejšem času. Mogoče je tudi, da ste si za delo z nihalom izbrali napačen kraj. V vsakem prostoru namreč obstaja tako imenovani mrtvi kot, ozemlje elementala prostora, kjer nihalo ne deluje. V tem primeru se premaknite za nekaj metrov vstran in poskusite znova.

Čudovit obred

Nujno sidranje v podzavesti
Formulo izgovorite trikrat na glas, trikrat šepetaje in trikrat v mislih. Na ta način se iz zavesti globlje usidra v podzavest in tam še naprej deluje.

Komunikacija z nihalom pomeni hkrati komunikacijo z vašim notranjim vodnikom, vašo intuicijo, podzavestjo. Vaši miselni vzorci lahko zavirajo pretok energije in povzročijo, da dobite netočne odgovore, ali da se nihalo preprosto noče premakniti z mrtve točke.

Spraševanje z nihalom je čudovit obred, ki vam pomaga razvijati skrite sposobnosti in raziskovati svoj notranji svet. Čez nekaj časa se boste v tem tako izurili, da ne boste potrebovali nobenih pripomočkov več, nobenega nihala, kart, kovancev, zelišč ... Odgovor se bo v vas pojavil v obliki vedenja, ki bo sprožilo mravljince toplote ali hladu, energije, ki bo stekla skozi vse ravni našega telesa na samo vam svojski, povsem prepoznaven način.