Mobilna verzija
21:03 19. september 2017

Valentinovo v najboljši družbi!

Oglasno sporočilo
Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Preživite valentinovo nekoliko drugače. Če ste ljubitelj/ica žlahtne kapljice, vas vabimo da v družbi boljše polovice obiščete Vinakras Sežana in spoznate, kje nastaja teran. Izbrana vina, ki zorijo v kleteh Vinakras Sežana, so del večstoletne dediščine vinarstva in vinogradništva. Dediščine, na katero so izjemno ponosni.

Vinakras profimedia-0158156065

Prepričajte se tudi sami in preživite letošnje romantično valentinovo v pravi družbi! Sprehod po kleti, vonj po hrastovih sodih, okušanje vina in zapeljevanje s kulinariko – to je le del ponudbe, ki jo lahko doživite in okusite. Prepustite se doživetju okusov v osrčju Krasa!

Vinakras - Kraska klet -5088-93 3600

Sladka presenečenja iz Krasa 

Ker gre ljubezen skozi želodec, poskrbite za sladka presenečenja! Nič ni lepšega kot nasmeh na obrazu vaše ljubljene osebe. In nasmeh lahko prikličete z žlahtno kapljico, ki sladko objame brbončice ali dobrim prigrizkom, ki poskrbi za tisto pravo razpoloženje. Zato ne smete spregledati sladkih presenečenj iz Krasa.

Vinakras - Teranov liker PRESTIGE 0.5L-HI RES brez napisa studia

TERANOV LIKER PRESTIGE – najboljše iz Krasa

S Teranovim likerjem Prestige boste svojo boljšo polovico zagotovo očarali! Ob okušanju ne bodo praznovale samo vaše brbončice, vonj, ki spominja na pomarančo, cimet, klinčke, robidnice, maline in vanilijo vas bo namreč popeljal v sladek objem tisočerih okusov. Teranov liker se odlično poda k sezonskim štrudljem, borovničevi piti, jagodni torti, slivovim cmokom, jogurtovi strnjenki, raznim sladicam z gozdnimi sadeži, jagodami in slivami.

Vinakras - trgovina -4753 3600

VITA – dar narave

Vita je sladko vino iz naravno sušenega grozdja, ki je trgano ročno v zadnjih dneh septembra. Po 6 mesecih naravnega sušenja, pazljivo stisnejo nektar, ki nato počasi fermentira 2 meseca. Zorenje zatem poteka 3,5 let v majhnih lesenih sodčkih. Vonj spominja na sušene marelice ter figovo marmelado. Priporočamo jo k klasični jabolčni piti, ki ji lahko dodamo tudi nekaj medu. Z medom lahko tudi zasteklimo sušene marelice, ki jih dodamo grškem jogurtu in pannacotti.
Vina lahko kupite v vseh prodajalnah vin Vinakras Sežana.

Uživajte v družbi najboljših in imejte najlepše valentinovo do sedaj!
Vinakras Sežana – klet s tradicijo, dom edinstvenih vin

Vaš prispevek