Osrečite svoje najbližje …

Valentinovo v najboljši družbi!

Oglasno sporočilo
1. 12. 2017, 10.10
Posodobljeno: 17. 1. 2018, 14.18
Deli članek:

Preživite letošnje valentinovo v osrčju Krasa. Če ste ljubitelj/ica žlahtne kapljice, vas vabimo, da v družbi svoje boljše polovice obiščete klet Vinakras. Izbrana vina, izvrstna kulinarika ter avtentična atmosfera so zagotovilo, da se bo doživetje zapisalo v spomin.

V kleti so letos pripravili prav poseben Valentinov program, namenjen parom, ki si želijo edinstvenih doživetij. "Letos smo se pri Valentinovi ponudbi osredotočili na doživetja, ki so osredotočena na čutno senzoriko. Gre za novo dimenzijo doživetij, ki imajo poudarek na eleganci in prefinjenosti," je povedala Nina Kolar, vodja turističnih programov v kleti.

Personalizirana ponudba
"Gostom želimo ustvariti edinstveno izkušnjo. V tem pogledu se skušamo v čim večji meri prilagoditi željam in če je le mogoče preseči pričakovanja," je še povedala Kolarjeva. Za degustacije imajo v kleti na voljo tri degustacijske sobe, od katerih ima vsaka svojo specifično zgodbo in atmosfero.

Kraška klet 1861

Sladka presenečenja iz Krasa
V koliko želite v eleganci okusov izbranih vin kleti Vinakras uživati tudi doma vam v nadaljevanju predstavljamo dve vini, ki se jim ni moč upreti. Sladki presenečenji sta še zlasti primerni za pripadnice nežnejšega spola.

TERANOV LIKER PTP PRESTIGE – sladko presenečenje s Krasa
S Teranovim likerjem PTP Prestige boste svojo boljšo polovico zagotovo očarali! Ob okušanju ne bodo praznovale samo brbončice, zapeljal vas bo tudi vonj, ki spominja na pomarančo, cimet, klinčke in vanilijo. Teranov liker PTP Prestige se odlično poda k sezonskim štrudljem, borovničevi piti in jagodni torti. Sladek objem tisočerih okusov boste pričarali tudi v kolikor ga ponudite ob sladici z gozdnimi sadeži.

VITA – skrbno čuvan dar narave
Vita je sladko vino iz naravno sušenega grozdja, ki je trgano ročno v zadnjih dneh septembra. Po 6 mesecih naravnega sušenja, pridobijo nektar, ki nato počasi fermentira 2 meseca. Vino zori še nadaljnjih 42 mesecev v majhnih lesenih sodčkih. Vonj spominja na sušene marelice ter figovo marmelado. Vito priporočamo k klasični jabolčni piti, ki ji lahko dodamo tudi nekaj medu. Z medom lahko zasteklimo tudi sušene marelice, ki jih dodamo grškem jogurtu ali pannacotti.


Vina kleti Vinakras lahko kupite v vseh prodajalnah vin Vinakras Sežana
Vinakras Sežana – klet s tradicijo, dom edinstvenih vin