Prestopil mejo?

Napadal ženske na ulici in vse posnel, zdaj mu grozi zapor

D. B.
10. 1. 2017, 19.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Sumit Verma je šel predaleč v svojih potegavščinah, ki jih je snemal in objavljal na priljubljenem spletnem portalu.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Potem ko je pristopil k ženskam na ulici, jih je indijski zvezdnik priljubljenega spletnega portala Sumit Verma poljubil, in to kljub njihovem nasprotovanju, nato pa je zbežal. Policija primer preiskuje, zanj pa zahtevajo zaporno kazen.

Policija v New Delhiju preiskuje okoliščine v zvezi z nastankom in realizacijo spornega videoposnetka, ki je bil objavljen na youtubeu, ter poziva žrtve, da se odločijo za tožbo. Verma se je sicer med tem že opravičil in izbrisal posnetke s svojega kanala, poroča BBC.

Indijec, ki ima na svojem kanalu Crazy Sumit več kot 150.000 naročnikov, je dejal, da je bil posnetek namenjen izključno zabavi in da ni imel namena nikogar prizadeti.

Policija pa z njegovim pojasnilom ni zadovoljna. "Policija je do posnetka prišla preko medijev in to preiskujemo. Ta odvraten videoposnetek je dostopen na facebooku in na youtubeu. Pogosto smo priča takšnim spolnim perverzijam na družbenih omrežjih, da bi dobili reakcije, všečke, včasih pa je v to vključen tudi denar," je dejal predstavnik indijske policije Dependra Pathak, poroča Jutranji.hr.