Prevarant

Iskala ljubezen, dobila orjaški račun

uk
13. 12. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Diane iz ZDA je bila precej osramočena, ko jo je spremljevalec, ki ga je spoznala prek spleta, pustil v restavraciji z ogromnim računom.

Profimedia
Plačala je račun, Paulu pa se je maščevala tako, da je njegovo zgodbo objavila na spletu. (Fotografija je simbolična)

Diane Guilmette se je pred kratkim pridružila spletni strani Plenty of Fish (Veliko rib), ki ponuja spletne zmenke. Tam je spoznala moškega, ki ga je policija pozneje identificirala kot Paula Gonzalesa. Zdel se ji je prijeten, in ko jo je povabil v eno od prestižnih restavracij v Los Angelesu, je povabilo sprejela. Paul je naročeval večje količine hrane in pijače in Diane se je zdelo, da večerja poteka v redu.

Telefonski klic

Paula Gonzalesa sicer policija išče že zaradi manjših kraj.

Po večerji ji je Paul dejal, da bo skočil ven, da opravi telefonski klic. Diane ga je potrpežljivo čakala, a se ni nikoli vrnil. Očitno jo je želel samo izkoristiti za dobro večerjo. Tako je ostala sama z računom v vrednosti kar 163 dolarjev, kar je približno 154 evrov. Povedala je, da je sedela v restavraciji približno petnajst minut, preden se je zavedela, kaj se je zgodilo. »Seveda sem bila besna in počutila sem se prevarano. Dejansko me je izkoristil le za drago večerjo in verjetno se mu je vse skupaj zdelo smešno,« je dejala in dodala, da ga je poskušala kontaktirati, a jo je zablokiral. Plačala je račun, Paulu pa se je maščevala tako, da je njegovo zgodbo objavila na spletu, in kmalu se je javilo še več žensk, ki so povedale, da je to storil tudi njim.