Hoče biti nemobilna

317-kilogramsko punco pita kar po cevi, da bi bila najdebelejša na svetu

R.T.
7. 9. 2016, 14.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Ko stopi na tehtnico, ta pokaže 317 kilogramov. Ne manj – želela bi, da bi pokazala več. Njej cilj: imeti 450 kilogramov.

Želi si, da bi lahko sama zasedla celoten dvosed. Njena mama Terri Ruiz je ogorčena, da si hčerka ne želi zdravega življenja.

Veseli se, da bo lahko uporabljala posteljo, v kateri se je mogoče odzvati klicu narave, Sindey pa bo skrbel za njeno higieno.

Monica Riley si ne želi izgubiti kilogramov. Ravno nasprotno: 27-letnica iz Teksasa jih namerava kopičiti, dokler ne bo povsem nemobilna, da bi se počutila kot kraljica. Pri tem lahko računa na pomoč svojega fanta Sidneyja Riley, ki ji kuha in jo pita kar po cevi. Bolj kot se redi, bolj ponosen je, je dejal in dodal, da se ne pritožuje, saj so ga že od nekdaj privlačile debeluške.

Takšni ljudje so njeno ciljno občinstvo, saj služi s poziranjem pred objektivi. Nekateri ji celo pošiljajo hrano, ona pa jim pošilja fotografije ali videoposnetke, kako jo uživa. Preden je spoznala Sidneyja, ji je s fotografiranjem pomagal 15-letni polbrat Joseph Ruiz.