Zanimivosti

Našel pravega Nezemljana?

S.R.
13. 6. 2013, 11.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kitajski kmet, ki je trdil da je našel mrtvega Nezemljana in ga spravil v hladilnik, je na koncu sam pristal 'na hladnem'.

Huffingtonpost
Li se je pri izdelavi Nezemljana precej potrudil.

Kmet iz province Shandong, ki ga mediji imenujejo le 'g. Li', je na spletu objavil fotografije domnevnega nezemeljskega bitja, a ga je kmalu zatem zaradi 'ponarejanja' in 'motenja javnega miru' aretirala policija.

Li je trdil, da je na bregu Rumene reke pred tremi meseci našel pet Nezemljanov. Enega izmed njih naj bi ubila elekiča pst, ki jo je Li nastavil za zajce. A ko so ga obiskali možje v modrem, je hitro priznal, da je 'Nezemljana' izdelal iz gume, lepila in žičnate ograje z namenom, da bi sosede prepričal o obstoju Nezemljanov. Policija je v izjavi za javnost poudarila, da je Lijev Nezemljan lažen, a da je ''izdelan iz visokokakovostne gume''.

Nekateri še vedno trdijo, da je Nezemljan pravi.

Verjeli ali ne, čeprav je sam Li priznal, da je Nezemljan lažen, nekateri lovci na nezemeljska bitja in zagovorniki teorij zarote še vedno trdijo, da je Nezemljan pravi in njegovo 'odkritje' skušajo povezati z domnevnim opažanjem NLP-jev v provinci Hubei na Kitajskem.

Huffingtonpost
Nekateri še vedno menijo, da je Li res našel Nezemljana.