Zanimivosti

Grozljivo! Pije kri iz živih ljudi!

S.R.
11. 6. 2013, 14.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

45-letna Julia Caples iz Pensilvanije ima nenavadne prehranjevalne navade. Na mesec namreč popije skoraj dva litra krvi.

YouTube
Julia med pitjem krvi. Darovalce spozna v trgovini ali na spletu.

Verjeli ali ne, kri pije kar iz živih ljudi. Prostovoljce za hranjene spozna v trgovini za okultno, katere lastnica je, ali na internetu. Julia pravi, da se po hranjenju na ljudeh počuti močnejšo in bolj zdravo, čeprav ve, da vsaj tehnični gledano v krvi ni veliko hranljivih snovi. Po njenem mnenju je mogoče, da je v kriv neka snov, ki je še niso odkrili.  

Danes 45-letna Julia je potreba po krvi začutila že pri 15-ih letih, pri svojem prvem poljubu. Začutila je namreč potrbo, da ugrizne fanta. To je tudi storila in okus krvi ji je bil zelo všeč. No, omenjeni fant je ni nikdar več poljubil.

Na mesec popije do dva litra krvi.

A Julia je svojo potrebo po sveži človeški krvi držala na vajetih vse dokler ni spoznala svojega danes že bivšega moža Donalda, ki se je tudi sam navduševal nad gotskim življenjskim slogom. Ko pa se jima je rodil sin Alexi (danes šteje 11 let), je Donald prenehal s krvjo. In to le zato, da Julii ne bi bilo treba. O svoji bivši ženi pa pravi, da je odlična mati, ter da so ji otroci kljub potrebi po krvi vedno na prvem mestu.

Njeni 24-letni hčerki Ariel se zdi mamina navada naravnost ogabna, saj se ji zdi, da je kot parazit. Mama Julia se pred očitki brani, da vsi njeni darovalci krvi to počno prostovoljno. Poleg tega se z vsemi darovalci najprej spozna osebno, za nameček pa morajo pred hranjenjem vsi tudi na krvne teste.

Majhna količina človeške krvi je neškodljiva.

Čeprav Julia trdi, da zaradi pitja krvi izgleda mlajša kot v resnici je, pa strokovnjaki to odsvetujejo. Tveganje za prenos različnih bolezni je namreč previsoko, poleg tega pa človeški prebavni sistem ni prav dobro prilagojen prebavi krvi. Se pa znanstveniki strinjajo, da je majhna količina krvi – tako kot pri Julii, ki spije okoli dva litra na mesec – praktično neškodljiva.