Zanimivosti

Odrezala mu je penis in ga vrgla v smeti

STA / S.R.
30. 4. 2013, 08.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kalifornijska porota v Satna Clari je v ponedeljek 50-letno Catherine Kieu spoznala za krivo mučenja in telesnega napada v oteževalnih okoliščinah, ker je svojemu 60-letnemu soprogu odrezala tistih nekaj za moškega ključnih centimetrov mednožja in jih vrgla v kuhinjski stroj za mletje organskih odpadkov.

Reuters
Catherine Kieu

Krvavi incident se je zgodil že julija leta 2011. Mož in žena sta se sprla. Žena mu je nato pripravila večerjo, oplemeniteno z uspavalnim sredstvom. Ko je zaspal, ga je privezala k postelji, predramila in mu slekla hlače. Zakričala je, da si to zasluži in mu s kuhinjskim nožem odrezala penis. Za dobro mero ga je potem zmlela, da bo za večno neuporaben. Vse skupaj je tudi posnela na magnetofonski trak.

Nato je hitro poklicala reševalce in prijavila, da mož hudo krvavi. Ko je postalo jasno, zakaj krvavi, so jo odpeljali v zapor. Sodišče ji bo kazen izreklo junija. Največ, kar jo lahko doleti, je dosmrtni zapor, vendar pa lahko sodišče upošteva olajševalne okoliščine. Njen odvetnik je med sodnim procesom trdil, da jo je mož več let zlorabljal.

Priseljenka iz Vietnama naj bi imela tudi duševne težave zaradi zlorab v mladosti, mož pa naj bi jo zlorabljal verbalno in zahteval spolne odnose na boleče načine. Vendar se to ne sklada s trditvami tožilstva, da je Catherine Kieu dejanje izvršila, ker se je mož hotel ločiti in vrniti k nekdanjemu dekletu. Mož, katerega imena niso objavili, je med sojenjem povedal, da se počuti kot mrtev.