Zanimivosti

Najsrhljivejše stvari, ki so jih izrekli otroci

STA / S.R.
29. 4. 2013, 16.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Seznam najsrhljivejših stvari, ki so jih otroci povedali svojim staršem, je postal uspešnica ameriškega spletnega foruma Reddit.

Thinkstock

Svoj komentar je v manj kot 24 urah oddalo več kot 10.000 ljudi, večina pa se jih nanaša na smrt, poroča danes makedonska tiskovna agencija MIA.

Eden izmed staršev je na forumu dejal, da mu je dvoletni otrok pred spanjem rekel "zbogom", on pa ga je popravil, češ da se reče "lahko noč". Otrok ga je pogledal in rekel, da ve, a da je tokrat zbogom. "Kar nekajkrat sem nato preveril, če je še tam," je dejal starš.

Drug obiskovalec Reddita je zapisal, da je s skupaj triletno hčerko stal zraven njenega novorojenega bratca. Nekaj časa ga je opazovala, nato pa se je obrnila k njemu in dejala, "Ati, pošast je, morali bi jo pokopati."

Neka ženska je delila zgodbo o tem, kako je je njen triletni sin svojo babico potegnil k sebi in ji dejal, da je stara in bo kmalu umrla, nato pa pogledal na uro.

Nek sedemletni fant naj bi svoji mami dejal, da je najboljši način, kako dobiti punco, da ji poveš, da mora biti tvoja punca ali pa ne bo nikoli več videla svojih staršev.

Eden izmed uporabnikov foruma pa je delil svojo zgodbo iz otroštva. Ko je bil star tri leta, je njegova mačka skotila mrtve mladiče, zato je očeta prosil, če zanje lahko izdelata križe. Med izdelovanjem je očeta vprašal, če niso premajhne za to, da bi jih pribila nanje, a mu je oče nato odvrnil, da tega ne bosta storila.