Zanimivosti

Slovenska pevka razkrila svoje 'orožje'

Mojca Vakselj
30. 4. 2013, 19.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevka Žana je pred nekaj leti razburkala slovenske medije z novico, da jo čaka kariera v Hollywoodu. Iz obljubljenih kosdelovanj takrat ni bilo nič, pondbe, ki jih je prejela preko Facebooka pa so se izkazale za spletno potegavščino, a pevka ni obupala.

Youtube, Mediaspeed

Lani je tako čez lužo posnela kar tri filme, nedavno pa je po več letih posnela tudi nov videospot, v katerem je razkrila svoje glavno orožje, zaradi katerega je navdušila celo agente v ZDA.

Žana, slovenska pevka, ki se je po rojstvu hčerke umaknila z glasbene scene, se vrača z novo pesmijo. Po nekajletnem premoru je predstavila nov videospot za skladbo Doing it Wrong, ki jo je posnela z Dj-jem Nickom Kamarero. V videu pokaže kar nekaj gole kože, razkrije pa tudi del svojega telesa, ki ji očitno služi kot glavno 'orožje' pri prejemanju ponudb iz tujine. Glede na to, da temnolaska pridno trenira, se lahko pohvali s čvrsto zadnjico, ki jo je v videu pokazala kar nekajkrat.

O projektih nerada govori javno

Pevka je pred skoraj dvema letoma slovenskim medijem izdala, da jo čaka filmska kariera v Hollywoodu in čeprav so se ponudbe najprej izkazale kot spletna potegavščina, se je Žana vseeno dokopala do kontaktov, ki so ji uredili sodelovanja na različnih akcijskih filmih. Tako je le v preteklem letu posnela tri filme, tudi v prihodnjih mesecih pa jo na tem področju čaka veliko dela. O projektih od negativne izkušnje z mediji nerada govori javno, prinava pa, da veliko časa preživi čez lužo.

Youtube, Mediaspeed