Zanimivosti

Tudi slovenski politiki imajo ljubice

M.S.
22. 4. 2013, 19.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Že pred časom smo poročali o neuradnih govoricah, da naj bi se med poslancem SDS Brankom Grimsom in mlajšo poslanko iz vrst SLS spletle več kot le službene vezi. In kot namigujejo nekateri viri, to ni edina romanca na slovenskem političnem parketu.

Mediaspeed
Erjavec naj bi bil močno povezan z eno svojih dolgoletnih sodelavk.

Mediaspeed
Tako Grims kot skrivnostna mlajša poslanka iz vrst SLS sta sicer družinska človeka, ki menda strogo zagovarjata visoke (krščanske) vrednote. Podobna zgodba naj bi se dogajala tudi pri našem večnem ministru – Karlu Erjavcu. Tudi on je oče in mož, vendar naj bi kljub temu delil tesne simpatije z eno bližnjih sodelavk. Slednja ga menda tako ali drugače spremlja vse do ministrovanja na obrambnem resorju, pa tudi na okoljskem, tesno pa sodelujeta tudi sedaj, ko je Erjavec minister za zunanje zadeve. Da jima sodelavke hitro postanejo kaj več kot le sodelavke, se sicer šepeta tudi za največja politična tekmeca – Janeza Janšo in Zorana Jankovića.

Janša naj bi v preteklosti delil simpatije z več slovenskimi novinarkami, Janković pa menda tudi nikoli ni bil imun na čare mlajših deklet.

Naši viri vedo povedati, da naj bi bil na tem področju še vedno zelo 'živahen'. Če je pred leti izbruhnil škandal, ko se je izvedelo za svingerske aktivnosti politika in nekdanjega koprskega župana Aurelia Jurija, pa se o novem svingerskem škandalu šušlja prav v teh dneh. Vanj naj bi bil vpleten eden najvidnejših članov stranke SDS. Janševa stranka se menda po parlamentarnih hodnikih težko otepa tudi govoric o homoseksualnosti enega od svojih bivših ministrov, tako kot se že leta z istimi govoricami spopada eden izmed ministrov aktualne vlade. Še en minister v ekipi Alenke Bratušek pa naj bi nadvse užival v ljubezenskih trikotnikih. Če se malo pošalimo – ali ga je pomlad res tako močno zadela ali ima na ministrskem stolčku preveč prostega časa?

Mediaspeed
Branku Grimsu naj bi srce ogrela poslanka iz vrst SLS.
Mediaspeed
Janšo naj bi očarale predvsem novinarke.