Zanimivosti

Damjanovič priznal: Da ločujeva se!

M.V.
11. 4. 2013, 14.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Le nekaj mesecev po tem, ko je Branko Čakarmiš z mediji delil novico, da se po dolgih letih ločuje od svoje žene Anje Stefan, je zdaj govorice o koncu ljubezni potrdil tudi drugi moški član žirije Slovenija ima talent Damjan Damjanovič!

Mediaspeed

Damjan Damjanovič je vse od prvega medijskega nastopa še kot žirant oddaje X Factor poudarjal, kako močno je zaljubljen v svojo ženo, operno pevko Sabino Cvilak. Par je deloval skladno in na trenutke že kar malce preveč popolno, a njuna pravljica se je nepričakovano končala. Damjanovič je namreč potrdil, da se ločuje od svetlolase operne dive, ki je od šarmantnega direktorja Slovenske Filharmonije kar nekaj let mlajša.

Žirantski stolčki prinašajo nesrečo v ljubezni?

Uradni razlogi za razpad zakona še niso znani, zlobni jeziki pa že namigujejo, da je bila pobudnica za ločitev Sabina, ki naj bi se v starejšega Korošca pred leti zaljubila zaradi kariere, nekateri trdijo celo, da je pevka Damjana varala. Damjanovič je ubral podobno taktiko kot pred njim Čakarmiš in o podrobnostih ne želi govoriti v medijih. »Drži, da se ločujeva, več od tega pa ne želim komentirati,« je sporočil Damjan, nam pa se poraja vprašanje, ali žirantski stolčki moškim žirantom prinašajo nesrečo v ljubezni?