Zanimivosti

Grozljivo - Savina padla z letala!

M.V.
11. 4. 2013, 17.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Strokovnjakinja za zdravo življenje Savina Atai se je pred dvema dnevoma vrnila iz Londona in dobesedno poletela iz letala.

Facebook

Stopila je na nezavarovane mokre stopnice in se skotalila po njih do tal. Imela je srečo, da si je ob tem zlomila le roko. »Lucky to be alive. ♥ Priletela iz Londona, poletela iz letala. Še dobro, da sem jaz prva stopila na nepravilno postavljene, nezavarovane, od dežja mokre stopnice letala – in ne kakšna mamica z otrokom ali sterejša oseba. Več metrov sem se kotalila in pristala na trdem asfaltu. Boga Ari, še huje je bilo gledati moje odbijanje od stopnice do stopnice kot to doživeti. Zaščitila sem si glavo in zato zlomila roko. A do poroke bo vse ok, še buške&modrice bodo izginile,« je polomljena, a vseeno pozitivno nastrojena Savina zapisala na svojem Facebook profilu.

Zaradi padca pod narkozo

Ob tem je objavila tudi fotografijo, na kateri v bolnici v Trevisu pestuje zlomljeno roko. Ko smo jo povprašali, kako se počuti, nam je odgovorila v zanjo značilnem hudomušnem slogu. »Zdaj grem malo v narokzo, potem bo pa ok. Se bom specializirala za ekspresno rehabilitacijo,« je povedala. Savina želimo ti čim prejšnje okrevanje!