Zanimivosti

Samsung Galaxy S4 prihaja 14. marca?

S.R.
19. 2. 2013, 13.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Čeprav so viri blizu industrije zatrjevali, da bomo nov Samsungov pametni telefon Samsung Galaxy S4 ugledali aprila, pa se sedaj pojavljajo nova namigovanja, ki datum izida postavljajo že v marec.

Da bo Samsung Galaxy S4 kmalu tu, je jasno kot beli dan. Glede na to, da ga bo Samsung, tako kot se za tako pomemben produkt spodobi predstavil na ločeni tiskovni konferenci in ne na sejmu mobilne telefonije MWC 2013 – ki poteka konec februarja – je logičen datum izida marec ali april. In čeprav so prva poročila datum postavljala na april, pa spletna stran ''the Verge'' poroča, da naj bi težko pričakovani telefon Samsung predstavil že 14. marca. Eldar Murtazin s spletne strani Mobile Review je namreč na Twitterju objavil, da se 14. marca pripravlja nekaj velikega, kar bo negativno vplivalo na prodajo HTC-jevega modela One. Neuradna poročila sedaj to potrjujejo, da se bo takrat zares zgodil nek dogodek v New Yorku, ter da bo tam predstavljen Samsung Galaxy S4.

Sicer pa naj bi se nov telefon osredotočil predvsem na dodatne funkcije in ne toliko na strojne karakteristike (ki so, roko na srce v vseh telefonih višjega razreda že sedaj prav brutalne). Preskok z Galaxyja 3 na 4 naj bi bil sicer precej večji, kot preskok z drugega modela na tretjega. Nekateri celo trdijo, da bo novi Galaxy končno uporabil upogljiv zaslon, ki ga Samsung razvija že precej časa.

A zaenkrat je vse, kar smo videli od novega telefona le domnevna fotografija, pa še tisto so poznavalci hitro označili za ponaredek. Za kaj bolj konkretnega bomo tako morali počakati do 14. marca, v najslabšem primeru pa do aprila