Zanimivosti

Rihanna zopet krvava...

B.P.
18. 2. 2013, 13.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pevkinim oboževalcem ni prav nič všeč, da se je njihova omiljena pevka zopet pobotala s pevcem Chrisom Brownom, ki jo je v preteklosti pretepal.

##IMAGE-20504##Nekateri so nad dejstvom, da se pevka zopet videva s Chrisom, ki zaradi pretepanja slavne pevke z Barbadosa še vedno obiskuje sodišče tako zgroženi, da so se 24-letnice tudi fizično lotili.

Pred nočnim klubom ''The Box'' v Londonu je tako neznanec v pevko zalučal steklenico, Rihanna pa jo je odnesla s krvavim kolenom. Pevka se je ob srečanju s steklenico opotekla in si poškodovala koleno, ki ji je tudi malce zakrvavelo. Napadalec pa naj bi preden je vrgel steklenico zakričal nekaj o Chrisu.

Brown je leta 2009 pretepel Rihanno, in čeprav mu je pevka odpustila, mu njeni oboževalci nikdar niso. Dejstvo, da sta se zopet začela sestajati, pa jih je še dodatno razjezilo. Eden izmed njunih prvih skupnih javnih nastopov je bil na podelitvi Grammeyev, 8. februarja 2013. Natanko štiri leta in en dan po tem, ko je Chris Rihanno spravil v bolnišnico. Nedavno se je moral Brown na sodišču tudi zagovarjati pred obtožbami, da se izogiba javnim delom – kazen, ki jo je dobil zaradi pretepa 24-letne pevke. Verjeli ali ne, na sodišče ga je spremljala tudi Rihanna.