Zanimivosti

Vse najboljše za rojstni dan, Smoki

S.R.
10. 11. 2012, 12.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V zadnjih 40 letih se je veliko spremenilo, ena stvar pa je ostala enaka – neponovljivi okus Smokija!

Zaradi prevladujočega okusa arašidov in prepoznavne hrustljavosti je postal hrana vseh generacij, neizogiben spremljevalec v šoli, na potovanjih, druženjih, sestankih,... V vseh teh letih je Smoki razširil svojo družino in povečal število zvestih oboževalcev. Starejši so ostali zvesti svojemu flipsu, obenem pa poučili mlajše, katere so prave stvari.

Smoki je nastal davnega leta 1972 in je prvi flips v jugovzhodni Evropi, tako priljubljen, da je postal generično ime za skupino izdelkov flips. Izdelan je izključno iz najboljših naravnih surovin – koruznega zdroba, sveže praženih arašidov in rastlinske maščobe, brez dodatkov. Zaradi tega je tako tradicionalen, mlad po duhu, hrustljav, toda mehak, okusen in naraven, predstavlja pa popolno kombinacijo – edinstveno v svetu flipsa.

Ravno zato je Smoki blagovna znamka št. 1 v regiji, z največjim številom privržencev na Facebooku, ki je že preseglo število 442.000!

Ob velikem jubileju je Smoki sprožil novo aplikacijo na facebooku „Največja veriga oboževalcev Smokija“, da bi prejel čestitko, kakršno si zasluži – največjo! Vsakdo lahko na ustvarjalen in poseben način, v mestu, ki ga sam izbere, poje en Smoki, posreduje vrečko dalje in vse to snema z video kamero. Videoposnetki, ki so največkrat všečkani, bodo prejeli nagrado, posebna žirija pa bo nagradila najizvirnejši posnetek. 

KER – SMOKI JE SAMO EDEN!