Zanimivosti

Formacija NLPjev nad Anglijo?

K.Š.
19. 9. 2012, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

S tri črkovno kratico NLP označujemo neznane leteče predmete. To so na nebu opaženi predmeti ali svetlobni pojavi, ki jih ni moč opredeliti … Poglejte si zadnje objavljene na spletu.

##IMAGE-14819##Takih pojavov je res veliko in nekateri ljudje jih želijo povezati z življenjem izven Zemlje. Če brskate po spletu in v google vpišete kratico UFO (po angleško: Unidentified flying object) lahko naletite na ogromno število posnetkov. Veliko jih je ponarejenih, a kar nekaj jih je takih, za katere ne obstaja logična razlaga, kaj bi lahko predmet na nebu sploh bil. Poročila o neznanih letečih predmetih so zabeležena skozi vso človeško zgodovino. V dobi interneta pa se razna 'videnja' širijo kot oljni madež.

Svetloba nad angleškim mestom

Pred nekaj dnevi se je nad angleškim mesto Crawley pojavilo nekaj neznanih lebdečih svetlobnih sfer. Lokalne oblasti trdijo, da so bili to le kitajski lampijoni, vendar očividci trdijo, da so bile sfere na nebu čisto nekaj drugega.

Narejen je bil tudi videoposnetek, ki si ga lahko ogledate in sami ocenite, kaj je 15. septembra 'zabavalo' lokalno prebivalstvo. 

Za konec pa še definicija, ki jo je leta 1954 podalo vojno letalstvo ZDA: "Neznani leteči predmet je vsak predmet, ki se s svojim nastopom, aerodinamično lastnostjo ali nenavadno značilnostjo ne sklada z nobenim trenutnoznanim letalom ali raketoplanom, ali ga ni moč z gotovostjo identificirati kot do sedaj znane zrakoplove."