Zanimivosti

Vsak peti moški je imel spolne odnose na delovnem mestu

STA/K.Š.
16. 2. 2013, 19.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Delo in zabava očitno gresta skupaj, tako je vsaj pokazala raziskava, ki pravzaprav kaže, da se v službi več seksa kot dela. Če se malce pošalimo.

Spletno raziskavo je opravila nemška izdaja znane moške revije, v njej pa je sodelovalo 1500 ljudi. Od tega jih je 22 odstotkov priznalo afero s sodelavcem oziroma sodelavko.

Med tistimi, ki so se strastem predajali na delovnem mestu, je 44 odstotkov takih, ki so to počeli samo enkrat ali dvakrat, 15 odstotkov pa jih je priznalo, da so to počeli več kot desetkrat.

30% se jih poroči

Afera na delovnem mestu se je za okoli 30 odstotkov vprašanih končala s poroko ali resno zvezo. Osem odstotkov jih je zaradi nje izgubilo službo, 17 odstotkov pa jih je trpelo, ker so postali predmet ogovarjanja med sodelavci.

15 odstotkov takih, ki so imeli spolne odnose na delovnem mestu, je le-te imelo z osebo, ki jim je bila nadrejena, 18 odstotkov pa s praktikanti oziroma praktikantkami. 34 odstotkov se jih je v afero zapletlo s kolegom oziroma kolegico na enakem položaju.

Med moškimi, starimi od 50 do 59 let, je imela spolne odnose na delovnem mestu kar tretjina vprašanih. V starosti med 18 in 29 leti je takih 16 odstotkov

Menite, da so ti podatki verodostojni? Kakšne izkušnje pa imate vi?