Zanimivosti

Rojstnodnevno darilo ga je skoraj stalo življenja

S.R.
3. 9. 2012, 14.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nepoboljšljiv romantik ali ne, Kitajec je šel pri izvirnosti rojstnodnevnega darila za svoje dekle odločno predaleč in zato skoraj izgubil življenje.

Zanj bi bilo bolje, da bi ostal pri rožah, večerji ob svečah in podobnih zadevah. Namesto tega je Kitajec Hu Seng odločno pretiraval, ter se zaprl v kartonasto škatlo, ter se po pošti poslal v pisarno svojega dekleta. Hu je očitno menil, da bo s takšnim darilom svojemu dekletu vzel sapo, a ga je vse skupaj na koncu skoraj stalo življenja, čeprav gre krivdo pripisati tudi pošti. Slednja je namreč za tri ure izgubila paket, ki je bil seveda dovolj velik za povprečnega Kitajca. Ko je Seng končno prispel na cilj, se je tako že skoraj zadušil.

Njegovo dekle Li Wang je tako ob odprtju ogromnega paketa našla le nezavestnega Senga. Takoj je poklicala reševalce, ki so Senga uspeli spraviti k zavesti. Kljub temu, da mu vse ni šlo po načrtu, je Li več kot presenetil svoje dekle, ki je ob pogledu na nepremičnega fanta v škatli najverjetneje tudi sama skoraj izgubila zavest.

Poštne zamude ni pričakoval 

Po dogodku je Seng medijem izjavil, da pač ni pričakoval, da bo pošiljanje paketa trajalo tako dolgo. Ko je spoznal, da dostava ne gre po načrtu, je sicer v karton poskušal narediti luknjo, a je imela škatla očitno predebele stranice, kričati pa tudi ni hotel, saj bi s tem pokvaril presenečenje.
Tokrat se je za Hu-ja vse srečno končalo, a ni manjkalo prav dosti, da bi vsa zgodba postala veliko bolj tragična. Tako lahko le upamo, da bo Seng v prihodnje bolje premislil o rojstnodnevnem darilu za svoje dekle, ter jo poskušal presenetiti na manj nevarne načine.