Nova zvezda Slovenije

Hči znanega Slovenca navdušila v glasbeni oddaji

K.M.
18. 3. 2018, 10.45
Deli članek:

Včeraj se je pričela nova slovenska oddaja, v kateri bodo iskali glasbene talente. Na oder pa je stopila tudi hči uveljavljenega slovenskega glasbenika.

PLANET TV

Na Planet TV so pričeli s predvajanjem nove oddaje Nova zvezda Slovenije, s pomočjo katere bodo iskali številne glasbene talente. V prvi oddaji se se v vlogi žirantov predstavili Nuška Drašček, Natalija Verboten in Goran Lisica – Fox, voditeljsko vlogo pa je prevzel Klemen Bunderla. Vsi pa so doživeli kar nekaj glasbenih presenečenj. 

Kot prva je na oder stopila 21-letna Arijana Lucas, ki pravi, da je samouk in da je njeno glasbeno znanje verjetno tudi posledica genetike. Njen oče je namreč uveljavljen slovenski glasbenik Samuel Lucas, ki je Arijano tudi spremljal na avdiciji. Pred žirijo se je predstavila s pesmijo Million Reasons pevke Lady Gaga in z njo navdušila žirijo. "Jaz bi te lahko še poslušala," je takoj po nastopu povedala Natalija Verboten. "Malo te tare trema, drugače pa je vse v redu, bi te pa rada slišala v še kakšni bolj močni pesmi," pa je dodala Nuška. Vsi trije pa so se strinjali, da si Arijana zasluži še eno priložnost in jo tako poslali v naslednji krog. 

Planet TV
Arijana je v pevskem šovu navdušila in dobila vstopnico za četrtfinale.

"Glasba mi je bila položena v zibko. Je nekaj, kar me spremlja že celo življenje. Očitno jabolko ne pade daleč od drevesa. Je pa hkrati res, da so se ob mojih prejšnjih nastopih vsa vprašanja vrtela okoli očeta, zato je ravno ta oddaja možnost, da se izpostavim sama in se umaknem iz njegove sence," pa je po zaključku nastopa povedala Arijana, na katero je bil oče Samuel Lucas zelo ponosen.