Starleta

Mirela je spet nedolžna

T.P. / Novice Svet24
25. 2. 2018, 19.14
Posodobljeno: 25. 2. 2018, 19.16
Deli članek:

Zmagovalka slovenskega Big Brotherja in tekmovalka srbskega šova Parovi je šla znova pod nož.

Osebni arhiv
Mirela je do ušes zaljubljena v Nebojšo.

V zasebni kliniki v Banjaluki so ji prejšnjo nedeljo zašili deviško kožico, s čimer je znova postala nedolžna.

Za to se je po poročanju srbskega časnika Kurir odločila, da bi osrečila svojega fanta Nebojšo Vukovića, zaradi katerega je tudi zapustila šov Parovi.

Da bo šla na himenoplastiko, je naznanila še v omenjenem resničnostnem šovu. Takrat so sicer mnogi mislili, da s tem samo obrača pozornost nase, a se je izkazalo, da je bila še kako resna. Operacijo je prestala v popolni anesteziji, trenutno pa okreva po njej.

Mirela ima za sabo kar nekaj propadlih romanc. Se bo ta srečno iztekla? Da je v svojega dragega zaljubljena do ušes, ni dvoma. V svojih objavah ga namreč naziva kar z bodočim možem, na facebooku pa ima poleg svojega imena v oklepaju že njegov priimek.

Mirela je za omenjeni časnik povedala, da je bila operacija uspešna in da je presrečna, da bo lahko nedolžnost poklonila človeku, ki ga neizmerno ljubi in s katerim načrtuje svojo prihodnost.

STARLETA JE PRESREČNA

»Spet sem nedolžna. To je neprecenljiva izkušnja. Vrnili so mi himen. Presrečna sem. Dolgo sem razmišljala o tem. Ugotovila sem, da je to tisto, kar sem potrebovala. Ponosna sem, da sem to naredila za svojega moškega, saj ga ljubim. On je edini, ki si je zaslužil to. Verjamem v najino ljubezen. Počutim se, kot da bi s tem izbrisala vse slabe odločitve in da zdaj svoje življenje začenjam znova,« je razkrila Mirela.

Zvezdnica bo devica ostala vsaj še nekaj časa, saj ji je zdravnik prepovedal spolne odnose, vse dokler ne bo popolnoma okrevala. »Edini problem je, da moram biti zdaj nekaj časa brez seksa. Dokler se rana ne zaraste, ne smem ničesar delati. V nasprotnem primeru bi lahko imela težave,« je še dejala starleta.