The Biggest Loser

Žena Iztoku: Če boš invalid, si s tabo nimamo nič za pomagati

K.M.
15. 1. 2018, 10.23
Posodobljeno: 15. 1. 2018, 10.25
Deli članek:

Iztok Perše je v šov vstopil s 138,8 kilogrami in do konca izgubil neverjetnih 56,5 kilogramov. Njegove preobrazbe pa je zagotovo najbolj vesela žena.

Planet TV
Iztok Perše - Izi

Iztok Perše je bil tisti tekmovalec šova The Biggest Loser, ki si je napredka morda še najbolj močno želel, a so ka skozi celotno sezono ovirale stare poškodbe in težave z gležnji. V zadnjih 20 dneh, ko so tekmovalci na finale čakali doma in se tako nanj pripravljali sami, pa mu je uspela neverjetna vizualna preobrazba. Ob tem pa preseneča dejstvo, da se za niti eno uro v slabih treh tednih ni ustavil v fitnesu. 

Indira Ekić v finalu v sestrini, manekenkini, obleki

"Jaz nisem bil niti en dan, niti eno uro praktično v fitnesu. Vzel sem si čas in res vsak dan hodil v hribe, tam na 1500 m. Imel sem srečo, ker je bilo kar mrzlo in je telo tako porabilo več kalorij, ker se je moralo ogreti. Bil sem v naravi, v gozdu. Z ženo sva veliko pohajala s kužki, res sem ogromno prehodil in to se je obrestovalo," nam je zaupal Iztok. Ravno žena pa je tista, ki je za njegovo prijavo v šov tudi najbolj zaslužna. Že v predstavitvenem videoposnetku je namreč povedala, da si želi, da bi med spolnim odnosom lahko zopet bila tudi ona spodaj. Tekom oddaj pa je Iztok priznal, da ga je ravno ona postavila na realna tla in mu povedala, da bo zaradi pridobivanja kilogramov postal invalid in da si njegova družina z njim ne bo mogla pomagati. 

Iztok

Kljub vsemu pa je na finalnem tehtanju presenetila številka, pri kateri se je Iztok s svojimi kilogrami ustavil. Tudi sam pa ni pričakoval tako zelo nizke številke. Iztok, ki je 'tekmovanje' pričel s 138,8 kilogrami je namreč v času šova shujšal 56,6 kilogramov in je v finalu tako tehtal zgolj 82,3 kilograma. "Jaz sem po pravici mislil, upal, da bo 85 kilogramov. Mislil sem, da sem bolj zadaj, a se je na koncu izkazalo, da smo naredili več, kot smo mislili."

Preverite še, kaj nam je takoj po koncu šova zaupal zmagovalec Bojan Papež.