Partner ga je videl

VIDEO: Pozor, nazorna vsebina! Mirela je posnela pornič?

R.T.
13. 12. 2017, 20.43
Posodobljeno: 13. 12. 2017, 21.12
Deli članek:

Mirela Lapanović se je vrnila v srbski resničnostni šov Pari. Znova je glavna atrakcija.

Zajem zaslonske slike
Mirela po objavi menda še prihaja k sebi.

Poročali smo, da je v soboto vstopila v šesto sezono Parov in da je med tekmovalci tudi njen nesojeni zaročenec in domnevni posiljevalec Milutin Radosavljević – Mili. Zdaj pa se v zvezi z zmagovalko slovenske edicije resničnostnega šova Big Brother pojavlja novo ime.

Uteho je iskala tudi pri Miliju – pogovarjala sta se kar v postelji. Ta je povedal, da njuna zgodba morda še ni končana in ji pozneje priznal, da jo še vedno ljubi. Mirela mu ni odgovorila, le tiho je bila.

Ni vedela, da snema

To je eden od tekmovalcev, Marko Perović. Ta je v nedeljo Mirelo Lapanović spravil v posteljo, spolni akt pa posnel. Posnetek je »ušel iz sefa«, Novomeščanka pa zdaj pravi, da je njeno življenje uničeno. Produkcijska hiša je že predvajala cenzurirano različico, katero si je ogledal tudi Mirelin novi izvoljenec Neša, ki je prišel v hišo, v kateri se odvija šov. Neša je sicer Markov prijatelj.

Slovenka od takrat menda še ni prišla k sebi – kot pravi, ni vedela, da Marko početje snema. On ji sicer odgovarja, da naj bi se snemala že četrtič. Neša naj bi se sicer zaradi Mirele odpovedal svoji družini, pravijo drugi tekmovalci, Slovenka pa je povedala, da je v resničnostni šov vstopila samo zato, da bi mu dokazala svojo ljubezen.

Zajem zaslonske slike

Izseke iz posnetka si lahko ogledate na tej povezavi.