Lovi magično mejo

Shujšani Bojan: Ne vem več, kam bi še hujšal

V. M.
28. 11. 2017, 19.00
Posodobljeno: 28. 11. 2017, 19.41
Deli članek:

Na piedestalu najbolj uspešnega tekmovalca šova The biggest Loser Slovenija se skromno sonči Bojan Papež. Bo v petek slavil zmago?

Planet TV
Bojan tako uspešen, da se že lahko spogleduje z zmago.

Bojan je v šov vstopil težak 176,6 kilograma. Po sedmih tednih trdega dela na napornih treningih in spremenjeni prehrani, se lahko pohvali z osupljivim rezultatom, tehta namreč 138,1 kilograma. Bojan je pod taktirko trenerja Jana shujšal 38,5 kilograma in se tako zavihtel na prvo mesto. Izmed vseh tekmovalcev je namreč shujšal največ. Do zastavljene magične meje mu manjka le še kilogram in pol, kar bo nemara z lahkoto dosegel ali celo presegel že ob petkovem tehtanju.

''Glede na to, da smo na polovici šova, jaz ne vem več, kam bi še hujšal. No, malo še je, ampak 40 kilogramov pa ne vem, če bom lahko še shujšal. V planu sem imel, da bi shujšal tam nekje do 120 kilogramov. Ampak glede na to, da sem med najboljšimi in da mi gre to od rok, da uspešno hujšam in da smo šele na polovici šova, mislim, da bom moral malo zmanjšati limit. Ker bo sicer kakšen kilogram več, '' se smeji odlično razpoloženi Bojan.

Planet TV
''Glede na to, da smo na polovici šova, jaz ne vem več, kam bi še hujšal.'

Papež se torej že lahko spogleduje s končno zmago, česar pa se kakopak zavedajo tudi ostali tekmovalci. Slednji ga bodo poskušali premagati, se pa zavedajo, da bo to zelo težko. ''Možnosti sicer niso velike, preostali kandidati se bomo morali kar pošteno potruditi, da bi ga prehiteli," je resno pokimal Aleksandar, ki tudi precej uspešno topi kilograme. Shujšal je namreč že 32,8 kilograma.

PLANET TV
Bojan Papež ob prihodu v šov The Biggest Loser Slovenija.

Morda vas zanima še, kako Robi Tašner hujša doma: Neverjetno! Toliko kilogramov je Robi izgubil v 12 dneh