Po izpadu iz Kmetije

Sabina je zaradi šova dobila novo službo!

N.S./K.K.
20. 11. 2017, 20.20
Deli članek:

Sabina Mlakar iz Grosuplja je ena od najbolj priljubljenih tekmovalk resničnostnega šova Kmetija, ki pa je po porazu v areni morala zapustiti posestvo.

Pop TV
Sabina je veljala za eno najbolj priljubljenih tekmovalk letošnje Kmetije.

Sabina Mlakar je v šov vstopila brezposelna, a pravi, da je takoj po končanem snemanju dobila službo, in zdi se ji, da ji je ravno prepoznavnost v Kmetiji pomagala do nove službe.

Ste bili razočarani, ko ste zapustili Kmetijo?

Po eni strani sem bila razočarana, po drugi pa vesela. Trudila sem se, da ne pokažem svoje razočaranosti, ker so se drugi dovolj veselili. Nisem želela, da vidijo, kako sem razočarana.

Izločila vas je prijateljica Monika ... Je bilo zato še težje?

Žal mi je bilo, ker so jo druge, predvsem Tamara in Deja, nagovarjale, kateri dvoboj naj izbere. Zato je izbrala pratiko, se naučila in me zlahka premagala. Jaz sem se zelo malo učila, saj nisem imela veliko dostopa do knjige. Malo so jo skrivali, malo so jo ukradli. Od začetka se nisem učila, ker sem mislila, da ne bo preizkušnje v pratiki, a se je zgodilo prav to. 

Pop TV
Pravi, da se je doma najprej naspala in najedla.

Kaj je bila prva stvar, ki ste jo naredili po prihodu domov?

Tamara, Damijan, Deja in Milena so Sabino obmetavali z groznimi besedami, a je ohranila mirne živce. »Oprostila jim ne bom nikoli. Z njimi ne bom nikoli komunicirala. Ko sem bila glava – kaj vse so počeli, a jaz nisem bila kriva.«

Najprej prhanje in kopalnica. Potem so prišli otroci in smo se malo pogovarjali. Pozno sem prišla domov in sem šla hitro spat, saj sem bila utrujena, in najlepše se je uleči v domačo posteljo.

Ste bili veseli, da je šel že pred vami domov Damijan?

Moj največji cilj je bil, da gre Damijan domov. Čeprav sem vedela, da bom šla takoj za njim jaz. Ni mi žal, samo da je šel on pred mano. Meni ni privoščil zmage in tudi jaz je nisem njemu.

Kaj pa žaljivke, ki ste jih trpeli od prekmurskega klana?

Žaljivke so bile grozne. Vidim, da se tudi gledalci ne strinjajo z njimi, da je vsa Slovenija videla, kako grdo so govorili z mano. Ampak oni so si to, da jih zdaj vsi grdo gledajo, sami skuhali in bodo tudi pojedli.

Čigave žaljivke so vas najbolj prizadele

Tamara me je napadla v nekaj urah po vrnitvi v Kmetijo, čeprav me sploh ni dobro poznala. Drugi so jo nagovorili. Grozne besede so bile, a ohranila sem mirne živce. Oprostila jim ne bom nikoli. Z njimi ne bom nikoli komunicirala. Ko sem bila glava – kaj vse so počeli, a jaz nisem bila kriva.

Pop TV
V areni je izgubila pri preizkušnji v pratiki, saj je Monika znala več.

Kaj pa David, s katerim ste se sprli glede močnika?

Priljubljena tekmovalka Kmetije je razkrila, da je že deset let samska in si želi najti prijatelja, s katerim se bo razumela in bo lahko imela srečno razmerje, brez težav, kot jih je imela z bivšim možem. 

Z Davidom sva se drugače razumela že takrat, ko smo zamenjali družini. David je bil pod Damijanovim vplivom, potem je bilo čisto drugače. David ni bil kriv.

Imate kakšen lep spomin?

Ne spomnim se lepih trenutkov, saj so bili ljudje tam zelo pokvarjeni. Najlepše so mi bile kmetija in živali. Naučila sem se spoštovati hrano.

V Kmetijo ste vstopili brezposelni, zdaj pa slišimo, da že imate službo ...

Po Kmetiji sem poklicala v trgovino, ker sem iskala delo, in so me poklicali na razgovor. Delam v živilski trgovini, sama sem, tako da opravljam dela poslovodkinje in trgovke. Trgovina je blizu hiše, tako da grem v službo lepo peš. Upam, da bom psihično zdržala. Sem že ženska v letih, tako da upam, da bodo moji možgani zdržali ta napor.

So vas delodajalci videli v Kmetiji, kaj so rekli?

Delodajalci so me videli v Kmetiji. Takoj ko sem rekla dober dan, so me prepoznali. Mislim, da mi je šov zelo pomagal, saj so me ves čas gledali in navijali zame. Bila sem jim zelo všeč. Ljudje imajo dobro mnenje o meni. Tega ne bom nikoli pozabila, šov mi je odprl veliko vrat. Ljudje na ulici me pozdravljajo.