Parovi

Se Mirela res vrača v škandalozni šov?

K.M.
23. 10. 2017, 09.04
Posodobljeno: 23. 10. 2017, 09.04
Deli članek:

Vse več objav Mirele Lapanović namiguje na to, da se vrača v resničnostni šov Parovi, v katerem je lani dvignila toliko prahu!

Facebook
Mirela Lapanović se vrača v Parove.

Nekdanja zmagovalka slovenskega resničnostnega šova Big Brother Mirela Lapanović je že nekaj časa v Beogradu, kjer kot komentatorka sodeluje v 6. sezoni šova Parovi, v katerem je kot tekmovalka sodelovala v prejšnji sezoni. S svojo udeležbo je takrat dvignila kar nekaj prahu. Kot zasedena ženska se je zapletla s sotekmovalcem Milutinom Radosavljevićem Milijem, kasneje pa naj bi jo le-ta pretepel, posredovati pa je takrat morala tudi policija. 

Vseeno pa zdaj vse kaže na to, da se Mirela vrača tja, kjer se je vse začelo. Njene objave na facebooku namreč namigujejo na to, da se bo pridružila tekmovalcem v 6. sezoni. Za piko na i pa je ravno Mili že eden izmed le-teh in v šovu s svojo prisotnostjo že meša štrene. Mirela je tako pred dnevi na svojem facebooku objavila zapis: "Še malo, nikoli ne reci nikoli." V komentarjih pod zapisano pa je objavila, da gre tokrat na lov za dvojno krono.

Očitno pa je njen profil že prevzel administrator, saj so v zadnjih dneh objave velikokrat podpisane s kratico admin (administrator). Ena izmed sledilk ji je namreč napisala, da naj ne leze za Milijem, saj bo tako izgubila glasove. Odgovor pa se je glasil: "Zdaj je na vrsti Mirela. Zdaj bo Mili žrtev. Lep pozdrav, admin."

Če se resnično vrača v škandalozen in odmeven šov, bomo morali še nekoliko počakati, saj je Mirela znana po svojih naglih odločitvah in kar hitro spremeni že potrjene izjave. Uradno pa njenega sodelovanja zaenkrat ni potrdila niti televizija, ki resničnostni šov snema. Več pa naj bi bilo znano že ta teden.