The Biggest Loser

Osebna trenerka vsem nestrpnežem povedala svoje

K.M.
19. 10. 2017, 20.45
Deli članek:

Osebna trenerka Nataša Gorenc, ki jo spremljamo v šovu The Biggest Loser Slovenija, je prejela nekaj očitkov glede njenega strogega pristopa.

Planet TV
Osebna trenerka Nataša Gorenc ima rada tudi svoje »nestrpneže«.

Nataša Gorenc, ki se že več kot 20 let ukvarja z osebnim trenerstvom, je v šovu The Biggest Loser Slovenija pokazala, da je stroga trenerka, ki ne pozna popuščanja, a hkrati, da je odlična motivatorka.

Dala je predvsem vedeti, da človeka in njegovega dela ne bi smeli soditi zgolj po bežnih posnetkih na televiziji.

Za vse, ki se nad njo pritožujejo na družbenih omrežjih, ima Nataša svoj odgovor: »Iz srca hvala več kot 12.000 sledilcem na moji facebook strani. Hvala tudi tistim, ki še nikoli niste prestopili praga moje telovadnice in ste mi po vseh letih domovanja samih petic, ocen mojih vadečih, v dveh dneh prisolili par cvekov in dvojko na ocenah strani. Upam, da se sedaj, ko ste se izkašljali, počutite 'lažje' in bolj pozitivne. Mogoče boste celo dobili nekaj pozornosti. Da ne bo pomote, tudi vaše mnenje šteje. Pač nisem ovca. Sem to pričakovala. Odkar sem si upala stopiti 'out of the box' in se 'prodala za denar'. Očitno vi živite od zraka. Pa tistim, ki ste glasni, kako bi, ČE bi bili na mojem mestu, drugače odreagirali ... Saj veste, kaj pravi stari slovenski pregovor: ČE ni še nikoli zajca ujel. Ljudje, rada vas imam!«