The Biggest Loser

Za izpolnitev največje želje se bo morala potiti

K.M.
13. 10. 2017, 19.16
Posodobljeno: 13. 10. 2017, 19.16
Deli članek:

Nov resničnostni šov The Biggest Loser je že postregel s številnimi čustvenimi trenutki.

Planet TV
Mojce Fajs bo morala pridno trenirati.

Resničnostni šov The Biggest Loser Slovenija je v prvih oddajah poskrbel za številne čustvene zgodbe tekmovalce. Med njih zagotovo spada tudi zgodba 30-letne Mojce Fajs, ki se je v šov prijavila predvsem z veliko željo po naraščaju.

Pri Mojci se je tehtnica ustavila kar na 119, 7 kilogramih, kar je tudi njo močno presenetilo. Od zadnjega zdravniškega pregleda se je namreč zredila še dodatne štiri kilograme, kar zagotovo ni dobro za njen načrt, ki je močno povezan z njeno največjo željo.

Mojca si s svojim partnerjem namreč močno želi otroka, a se za to zaman trudita že štiri leta. Številni zdravniki so ju že odpisali, zdaj pa obstaja možnost za zdravljenje, a mora Mojca najprej shujšati 30 kilogramov, šele nato bo dobila ustrezna zdravila. Mojca, ki se je preselila k fantu na kmetijo in se v petih letih naučila vseh opravil, si torej najbolj želi, da bi lahko zanosila in bila dovolj lahka, da bi jo Stanko na poroki ponesel skozi prag. Šov pa vidi kot odlično priložnost za to, da spremeni svoje življenje.