RAZKOŠNO

Izbranec Mirelo zasipa z darili

R.T.
9. 10. 2017, 20.00
Deli članek:

Razvpita zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Mirela Lapanović je zadnje čase srečna v objemu premožnega poslovneža, ki jo kar naprej zasipa z darili.

Facebook
Zaljubljena Mirela Lapanović in Dejan Popović - Tiger

Facebook
Ogrlica in ura, ki sta vredni kot nov avto.

Po vseh burnih dogodkih v zasebnem življenju se zdi, da se brezsramni zmagovalki Big Brotherja Mireli Lapanović, ki je veliko pozornosti pritegnila tudi s svojim obnašanjem v srbskem šovu Parovi, življenje končno vrača v ustaljene tire. Pred kratkim je našla novo srečo, saj jo je osvojil srbski poslovnež Dejan Popović - Tiger, ki velja za nesramno bogatega. In da Dejan svojo izbranko res obožuje, dokazuje tudi z razkošnimi darili zanjo.

Tako ji je pred dnevi podaril zlato uro in ogrlico z obeskom v obliki srca, ki naj bi bili skupaj vredni približno toliko kot avto. Nasmejana Mirela se je seveda oboževalcem pohvalila z dragim darilom; ogrlica naj bi stala približno deset tisočakov, več tisočakov naj bi bila vredna tudi njena nova švicarska ura Franck Muller. Sicer je znano, da je njen izbranec tudi svoja bivša dekleta obdaroval z dragimi darili, eni od njih naj bi kupil celo avto, a kot kaže, bo morala slovenska starleta na avto še malo počakati.