Znan obraz ima svoje kocine

Se bo moral po 21 letih posloviti od brade?

Teja Pelko
1. 10. 2017, 08.00
Deli članek:

Marjana Novino, ki je s preobrazbo v Rag'n'Bone Mana v prvi oddaji četrte sezone Znan obraz ima svoj glas navdušil tako člane žirije kot sotekmovalce in gledalce, v novi oddaji čaka prelevitev v nekdanjega pevca zasedbe Van Halen, Davida Leeja Rotha.

Osebni arhiv
Marijan je za oddajo pripravljen narediti vse – tudi žrtvovati svoje značilno naglavno okrasje.

Za rockerja sicer glasovno vsaj na papirju to ne bi smela biti pretežka naloga, težava pa se lahko pojavi pri videzu. Roth je bil namreč golobrad, Marijan pa na svoj naglavni okras neprekinjeno prisega že 24 let.

Bradico si je sicer na začetku pustil rasti predvsem iz šale. »Že od vojske dalje sem malce kosmat, kozjo bradico pa sem puščal kar tako, ker mi je bilo zanimivo. Zdaj, ko je zares dolga, mi je v ponos, da je lahko rasla nekaj več kot 21 let,« nam je povedal Novina, ki se lahko pohvali z najdaljšo brado v Sloveniji – meri namreč neverjetnih 40 centimetrov.

Glasbenik se sicer dobro zaveda, v kaj se je podal s tem, ko se je pridružil sedmerici nastopajočih, za čim bolj realistično prelevitev v izbran lik pa je pripravljen narediti vse, tudi če to pomeni, da bo prvič po 24 letih ostal »gol«. Upa seveda, da se ga bodo v tem primeru navadili tudi žena in otroka. Nihče od njih ga namreč še ni videl obritega do kože.