Na kraju "zločina"

Mirela buri duhove: Mili razkril, s kom je spala

R.T.
26. 9. 2017, 19.25
Posodobljeno: 26. 9. 2017, 19.27
Deli članek:

V oddaji Spoznajte pare sta si ostre besede izmenjala nekdanja zaljubljenca, Mirela Lapanović in Milutin Radosavljević - Mili.

Facebook / Mirela Lapanovič
Mirela Lapanović

Začela se je že šesta sezona srbskega resničnostnega šova Pari. V šovu spet nastopa Milutin Radosavljević – Mili – nesojeni zaročenec Mirele Lapanović, ki so jo danes povabili v oddajo Spoznajte pare. 

Milija so ustvarjalci šova že pred oddajo vprašali, kaj bi se zgodilo, če bi v vilo, v kateri snemajo oddajo, vstopila Mirela? “Nič se ne bi zgodilo. Ona ima svojega tigra, jaz pa iščem svojo antilopo,” je odgovoril Mili, ki meni, da so dekleta v šesti ediciji kontroverznega šova lepša kot v petici.

In kaj pravi Mirela - drznimo si jo imenovati vodilna slovenska starleta resničnostnih šovov. Na začetku oddaje je dejala, da se ji med novimi tekmovalci najbolj dopade Branislav Radonić Brendon, s katerim se je Mili skregal že prvi večer. Srboriti Mili se je razburil. "Klošarka, ti si klošarka, sploh me ne zanimaš več," je bil jokajoče žaljiv do Mirele. 

Mili se še ni pomiril. Vrgel ji je v obraz, da je spala z Markom Perovićem, udeležencev pete sezone Parov. “To ni točno. Ob Marku se ne spi,” je smelo odgovorila Mirela.

Že pred dnevi pa je Mirela predstavila svojega tigra. Razkrila je, da ji trenutno srce bije za beograjskega poslovneža Dejana Popovića, znanega tudi kot Tiger.