The Biggest Loser

Od predsednika do lepotnega kirurga

tp
24. 9. 2017, 08.00
Deli članek:

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija bodo svoje kilograme topili (tudi) s pomočjo trenerjev Nataše Gorenc in Jana Kovačiča.

Facebook
Borut Pahor in Nataša Gorenc

Marko Vavpotič / M24
Za oba trenerja bo to prva izkušnja z ljudmi s tako veliko čezmerno težo (najtežji udeleženec ima več kot 200 kilogramov, najlažji pa nekaj čez 100).

Oba imata veliko izkušenj, v svoji bogati trenerski karieri pa sta trenirala številne zanimive osebnosti. Nataši je na svoj seznam uspelo dodati celo samega predsednika države Boruta Pahorja, med Janovimi strankami pa se je znašel tudi znani slovenski lepotni kirurg Franci Planinšek.

Seveda nas je zanimalo, kako sta se odrezala in kako zelo poslušna sta bila.

Nataša je Pahorja v roke dobila, ko je ta okreval po poškodbi rame. »Zelo je trmast in zelo dobro je treniral. Videlo se je, da je športnik, da je v njem športni duh. Čeprav je bilo vse skupaj ravno po poškodbi, je odlično izvajal stabilizacijske vaje. Lahko rečem, da je bil na treningu resnično 'top',« je razkrila trenerka.

Jan pa se obdobja treniranja Planinška spominja takole: »Franci Planinšek je bil moja prva redna stranka. Sodelovanje z njim je bila zame izjemno lepa izkušnja in od njega sem se zares veliko naučil. Na treningih je bil zelo poslušen. Z njim sem naredil en zares velik rezultat.« 

Oba trenerja pa že komaj čakata, da bosta lahko svoje bogato znanje prenesla na tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija in jim tako omogočila, da bodo izboljšali svojo formo in zaživeli bolj polno in kvalitetno življenje.