The Biggest Loser

Maltretiral je tudi Francija Planinška

K.M.
21. 9. 2017, 19.00
Deli članek:

Jan Kovačič, ki bo v oddaji The Biggest Loser Slovenija skrbel za fizično pripravljenost tekmovalcev, je v svoji bogati karieri treniral tudi znanega slovenskega lepotnega kirurga.

Marko Vavpotič / M24.si
Nataša Gorenc in Jan Kovačič, trenerja v oddaji.

Jan Kovačič je tisti trener, ki bo v tekmovalnem šovu The Biggest Loser Slovenija skrbel za treninge tekmovalcev. V svoji bogati trenerski karieri je treniral že številne zanimive osebnosti, med njegovimi strankami pa se je znašel tudi znani slovenski lepotni kirurg Franci Planinšek. "Moja prva redna stranka je bil Franci Planinšek, njega sem tudi maltretiral," je v smehu povedal Jan. "Sodelovanje z njim je bila zame izjemno lepa izkušnja in od njega sem se zares veliko naučil."
In kakšen je bil Franci Planinšek na treningih. Je sledil navodilom ali je rad kršil pravila? "On je bil zelo poslušen. Z njim sem naredil en zares velik rezultat," je še dodal Jan.
Jan se že neznansko veseli šova The Biggest Loser Slovenija, ki kmalu prihaja na Planet TV, kjer bo lahko svoje bogato znanje prenašal na tekmovalce in jim tako omogočil, da bodo izboljšali svojo formo in zaživeli bolj polno in kvalitetno življenje.