Ekskluzivno

Že v prvi oddaji nas čaka soočenje v areni

ns
18. 9. 2017, 16.00
Deli članek:

Težko pričakovani resničnostni šov Kmetija se je zamaknil za en teden, a so nas s Pop TV presenetili z ekskluzivnimi informacijami, saj so želeli gledalce, ki čakajo na šov, malce potolažiti.

Pop TV
Že takoj na začetku jih čaka spopad v areni, ki bo odločal, katera skupina bo imela več dobrin.

Resničnostni šov Kmetija se še ni dobro začel, saj bo prva oddaja na sporedu šele nocoj ob 21. uri, a tekmovalci že dvigujejo prah. Na komercialni televiziji so nam razkrili, da nas že v prvi oddaji čaka arena, ki bo odločala, katera družina bo dobila več dobrin, s tem pa bo življenje na kmetiji veliko lažje.

Pop TV
Šokantno presenečenje: v hiši so jim znosili kar 30 kubičnih metrov sena!

Ali bo življenje lažje za peke ali mlinarje, bomo torej izvedeli nocoj ob 21. uri. Smo pa med drugim izvedeli tudi, da kmetom v šovu ne bo postlano z rožicami, ampak s senom. In to dobesedno. Obe hiši bosta namreč napolnjeni s senom. Producentka šova Katja Bedenk nam je povedala: »Tekmovalcem smo že v prvem trenutku pripravili šokantno presenečenje, da bodo videli, da je življenje na kmetiji polno trdega dela. V hiši smo znosili kar 30 kubikov sena.« Kako so se tekmovalci odzvali na prva presenečenja v hiši in kaj vse jih še čaka, bo znano nocoj, ko bo voditeljica Natalija Bratkovič prvič pozdravila gledalce šova.