Prestavljeno

Natalija Bratković sporočila: Kmetije ne bo

R.T.
11. 9. 2017, 19.24
Posodobljeno: 11. 9. 2017, 20.46
Deli članek:

V ponedeljek zvečer bi se morali letošnji tekmovalci predstaviti v premierni oddaji. No, iz te moke pa vsaj danes ne bo kruha.

POP TV
Očarljiva Natalija Bratkovič

Premierno predvajanje resničnostnega šova Kmetija je prestavljeno. Dve uri dolga premierna oddaja bi se morala odviti v ponedeljek zvečer, ko naj bi gledalci "v živo" spoznali tekmovalce in videli domačijo, kjer se bo bil boj za glavno denarno nagrado.

Na POP TV pa so se očitno odločili, da je evropsko košarkarsko prvenstvo, na katerem so, mimogrede, naši odlični, "izrinilo" resničnostni šov. S Kmetijo bodo namesto danes začeli šele 18. septembra.

Natalija Bratković, voditeljica šova, je na facebooku sporočila odločitev: "Ker gre našim košarkarjem ODLIČNO in, ker vemo, da je šport najpomembnejša postranska stvar v življenju, je padla odločitev, da se današnjo premiero Kmetija PRESTAVI na prihodnji ponedeljek! Gledamo se torej 18.9. ob 21h na POP TV."

"Če bi premiera ostala danes, potem oddaj v torek in sredo ne bi bilo. Ker je želja gledalcem delati družbo vsak dan v tednu, je bilo treba sprejeti kompromis. Tako da: ta teden navijamo na polno, naslednji teden pa se družimo na polno", je sporočila Natalija preko facebooka.