Življenje jim bo obrnil na glavo

Nov televizijski šov: Česa takšnega pri nas še nismo videli!

R. T.
1. 9. 2017, 11.50
Posodobljeno: 1. 9. 2017, 11.52
Deli članek:

Špela Grošelj bo skupaj s trenerjema spreminjala življenje tekmovalcev novega televizijskega šova The Biggest Loser Slovenija.

M24
Špela Grošelj

Na Planet TV jeseni prihaja nov tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija, ki ga bo vodila Špela Grošelj, pomembno vlogo pa bosta imela tudi trenerja, ki bosta skrbela za preobrazbo kandidatov Nataša Gorenc in Jan Kovačič.

Planet TV
Nataša Gorenc

V šovu bodo kandidatom, ki se borijo z odvečno težo, ponudili vso pomoč in podporo, ki jo potrebujejo za boj s kilogrami na poti do popolne preobrazbe. Največja izguba kilogramov pa bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi zmago.

"Format oddaje je zelo pozitiven, ljudem se bo spremenilo življenje na bolje, poleg tega mi je sama tematika (hujšanje, zdrav način življenja, treningi) pisana na kožo, zato sem se tudi odločila za sodelovanje," pravi Špela Grošelj, ki je tudi sama shujšala 16 kilogramov, zato dobro ve, kakšne preizkušnje in izzivi čakajo kandidate: "Poznam te občutke, ko se telo navaja na nov, drugačen način življenja, zato jih bom lažje razumela."

Planet TV
Jan Kovačič si življenja brez športa ne predstavlja. Je diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik.

Zagrizena športnika, ki prisegata na zdrav način življenja

Del strokovne ekipe, ki bo na poti do novega življenjskega sloga spremljala tekmovalce, pa bosta tudi trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Nataša Gorenc je zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Je velika zagovornica gibanja in zdrave prehrane. Tudi Jan Kovačič si življenja brez športa ne predstavlja. Je diplomirani kondicijski trener in športni multipraktik. Uživa v vadbi na tisoč in en način in tudi on prisega na zdrav življenjski slog. 

Trenerja boste lahko skupaj z voditeljico Špelo Grošelj bolje spoznali v posebni oddaji Dan za nove štorije, ki jo bo Planet TV predvajal v nedeljo, 3. septembra, od 17.30 dalje.