EKSKLUZIVNO

Monika bo po mami Darinki šla v Kmetijo

Nejc Simšič
17. 8. 2017, 07.05
Deli članek:

Pri dobro obveščenem viru smo izvedeli, da naj bi bila ena izmed tekmovalk letošnje Kmetije že znani obraz televizijskih zaslonov, in sicer iz šova Ljubezen po domače.

POP TV
Po naših informacijah naj bi bila v Kmetiji tudi Monika Košenina.

Za veliko nagrado do 75.000 evrov naj bi se v šovu Kmetija, ki jeseni prihaja na Pop TV, borila tudi Monika Košenina, ki se je spomnimo iz ljubezenskega šova Ljubezen po domače. Monika v omenjenem šovu sicer ni imela sreče, saj jo je kmet poslal domov še pred vstopom na njegovo kmetijo.

POP TV
Monika ni našla sreče v Ljubezni po domače, bo tokrat drugače?

POP TV SKRIVNOSTEN

Ali ima naš vir, ki zatrjuje, da je Monika že odšla na posestvo letošnje Kmetije, kjer so že začeli snemanje, prave informacije, smo se pozanimali tudi na Pop TV, od koder smo dobili, pričakovano, skrivnostni odgovor: »Zanimivo, da se toliko ugiba o tekmovalcih. Žal pa bomo gledalce za zdaj še pustili na trnih in kmete razkrili v bližnji prihodnosti.«

POP TV
Monikina mama Darinka je prav tako že nastopila v resničnostnih šovih Ljubezen po domače in Kmetija: Nov začetek.

MONIKA JE IZGINILA

Seveda smo se prebili tudi do telefonske številke simpatične Monike, vendar je njen telefon zvonil v prazno. Zaradi dolgotrajnega neodzivanja tako ugibamo, da je morda res na snemanju resničnostnega šova Kmetija. Preverili smo tudi njena družbena omrežja, kjer je po navadi kar aktivna, a ima zadnjo objavo 27. julija …

POP TV
Voditeljica Natalija Bratkovič se veseli razkritja vseh tekmovalcev Kmetije.

KDO JE MONIKA?

Za Moniko je znano, da je doštudirala na biotehnični fakulteti. Zase pravi, da rada kuha, pleše in hodi v hribe. Živi na podeželju, tako da ji delo na kmetiji najverjetneje ne bo tuje. Za oddajo Ljubezen po domače je povedala, da bi bil njen popoln zmenek na jasi ob kozarcu dobre pijače in s pogledom na zvezde. Se morda obeta to, da bo v Kmetiji s kom zrla v zvezde? Glede na naše napovedi prejšnjih šovov lahko z zagotovostjo trdimo, da bo Monika del šova Kmetija!